Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JE LI ZNATE KO OVAJ KRIMINAL OTKRIVA I ZAŠTO BAŠ SADA????? AMERIČKI I ENGLESKI (AGENTI)!!! TAKO SE RUŠI KORUMPIRANA VLAST!!! MORAŠ IM PRVO OTKRITI KRIMINAL I TO JAVNO PA TEK ONDA ZADATI UDARAC KORUMPIRANOM I MAFIJAŠKOM PRAVOSUĐU!!! TO TAKO IDE!!!
samo sto americki i engleski agenti ne znaju kakav je ovdje narod i kako ovdje narod predje preko svega pod parolom nek krada, barem je nas.
Znaju i to. Samo se čude i pitaju se dokle balkanoidi mogu trpiti. Balkan je laboratorij sa “homo no sapiensima” na kojima se vrše medicinski pokusi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U pritvoru je do sad trebao bit Dzajic, Cadjo i Seranic. SIPA jek postojis? Tuzilastvo BIH? Ocigledno da sudovi rade za Dodika i SNSD. Ova drzava je privatizovana gdje zakoni vrijede samo za sirotinju.
Svaka država Balkana je privatizovana. Rat je trajao dok proces privatizcije nije okončan. Zadnji metak je opaljen onog trenutka kad je sve podijeljeno određenim grupacijama.
Ako izmisljaju cinjenice uprkos Hagu sta je onds za jedna laboratorija za kisik!?
Neka i treba kad je narod birao svoje dzelate.Sasvim zasluzeno jer se marva decenijama klanja svojim vodjama.
Nevjerovatno.Gas za zavarivanje metala koristili za liječenje ljudi.Pa ovo bi imponovalo i dr Mengeleu....
Raspad sistema ali doslovno. Afera respiratori Afera kisik Afera Doktorat Sebije Izetbegovic ljudi moji pa ovo sve treba skinuti sa vlasti i to nasilno jer ovo je neodrzivo. Drzava je u rasulu i to totalnom.
Drzava u rasulu a narod samo konstatuje i zivi poput stoke umjesto da rusi ovu banditsku vlast ne birajuci sredstva.Nuzno ako nista zbog novih narastaja!
Sta je poduzela agencija za lijekove kad nisu dobili odgovore prije godinu dana. Sad se svi peru. Nema pranja svi u zatvor, a masala skoro ste sebi novi napravili da mozete na male igrat 😀
SNSD je potamanio više srba nego NATO
Gdje ste sada nadobudni, preplaćeni pravnici? Nama građanima ( a i seljacima) je sve potpuno jasno, samo vama nije. Potrebne su expertize, beskonačna i bespotrebna svjedočenja, rasprave, odgode... Kako vas nije sram?
Snabdijeva ih termoelektrana Ugljevik čistim CO2.
Dobuju čak 2 O i jedan C za cijenu jednog O.
Agencija za lijekove dostavlja Klixu informacije, nadajući se da če skinuti odgovornost sa sebe, iako je nedvosmisleno vidljivo da nisu zakonito radili svoj posao. Lezilebovići i neradnici, umjesto da su stvari istjerali do kraja na čistac sad se peru. I oni su dobro znali da se ne koristi medicinski kisik,, a nisu uradili ništa.
Dokumentacija je izuzeta, da li ce nestati,hmmmm? Ovaj iredentizam, da se ne odgovori drzavnoj agrnciji (valjda je ne priznaju ili sta vec) je dovoljan za dosta istraga. Ali sdaovci mudro sute.
Fosna nije država
šta vam je donsanel distribuira tehnički kisik jer vanserijski tehničar ronaldinha naučio biciklo u brazilskim favelama
oksiđen iz RSa i aparati iz trokutistana su dobitna kombinacija.