Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao da je to prvi slučaj..Ne znam kakvo je stanje u ostalom dijelu drzave ali u Brcko distriktu mozete slobodno kupiti lijek Fero Folic koji piju trudnice (?!) a da je upustvo u kutijici ni manje ni vise na grckom jeziku..Nema cak ni engleskog a kamoli ovih \"nasih\" jezika..a ko zna mozda je grcki u medjuvremenu postao \"nas\" jezik..
Najodgovornija je drugarica korupcija , a ni drug mito nije baš imun na imalmenetutikus.
Kad farmaceuti prestanu \"uzgajati\" bolesti prestacemo i mi piti lijekove!
@ Afrika zove: Što se tiče uputstava koja se nalaze u kutijama, za to su odgovorne konsignacije farmaceutskih kuća, koje treba da ubacuju uputstva u kutije. odobrena iz agencije za lijekove i medicinska sredstva. Apoteke to ne provjeravaju, jer to nije njihova obaveza. a za ovo \"uzgajanje bolesti\" - a ti ne koristi farmaceutske proizvode više. Pa,ostani zdrav, ko te tjera da ih piješ.
Kad treba trovati narod i djecu nije problem prevesce se za jedan dan, a kad treba nesto korisno uraditi za drzavu i narod... nema se novca, mora se proci sva moguca i nemoguca procedura i sl. Farmaceuti su najveci kriminalci na svijetu jer \"uzgajaju\" bolesti pa nam prodaju lijekove i ubjedjuju nas kako su ti lijekovi zdravi!