Komentari (321)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dizali ste Bakira u nebesa kada je podneo zahtev za reviziju, šta je bilo sada, sve pada u vodu?
Levati vas Bakir ko ovce...
Hos rec da sad priznajete sud u hagu i presude za genocid?:))))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Znači El Bake nam je sve vrijeme prodavao muda za bubrege :) Nemoguce da nije znao za ovo.
@Alen905 Vrijedilo je pokusati... Drugi nisu prstom mrdnuli... Samo znaju iz misijih rupa izaći da kritikuju, ne bi li se sutra docepalinkojeg glasa, a kod nas je svaka godina izborna.
@ Alen905 Kažu da su Bakiru predočili da činjenice ne idu u prilog revizije presude, a da je on uzvratio: "Tim gore po činjenice".
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Za nepovjerovati! Sud u Hagu Genocid tretira kao kafanska tuča ili saobraćajna nesreća. Nikakav pravni oslonac ne postoji da se odbije revizija,izmisljen je tehnički problem! Ovo ostaje u Historiji kao nevjerovatna,ogromna nepravda prema žrtvama genocida. Da li je neko tražio saglasnost nacista kad je donesena presuda za zločine nad Jevrejima?
Sakibe usro si majku li ti seljačku yebem....SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
Ovo je za tzv RS tužan dan. Imali su šansu da za genocid bude utvrđen stvarni krivac, jer svi znamo da je Srbija organizator a posrbice u BiH samo njihove sluge. Međutim, izdajom bh. interesa fukara Softić je usput napravila da tzv RS ostane jedini krivac. To znači da će djeca njihove djece i unuci njihovih unuka iskihati ta zlodjela. Radovaće se jedan ili dva dana, a genocid koji su počinili će ih tući po glavi narednih nekoliko vijekova.
Kao sto je vama vas turski donijeo, mislis?
I Kasim Trnka pade na popravni imamo pravnike upm..
E moj Softiću, pa ti si sakrio dokaze da nisi više ovlašteni predstavnik BiH pred Međunarodnim sudom u Hagu. Kako te nije sramota ! Obmanjuješ i dezevuiraš čitavu BH javnost. Za takve pravnike ne bi trebalo biti mjesta u bilo kojoj državnoj instituciji!
Ko zna mozda je sda mafija prijetila covjeku..
Od agenta do spijuna neka ti je na cast Softicu..
Hajd ba mozda sutra se negdje pojavi dokumenat,sigurno neko tutno u haagu..
Ovaj Softic bas nategnu El Baketa,a prije godinu dana je znao da nije agent.Sad je pitanje cuji je spijun?
bake bake,
Ma Bake je rekao da je on agent jel bitno sta je sud u Hagu rekao. Onako mahalaski napravio skup u Vijecnici da svima kaze da je vodja. Dok se on pravio pametan taj dan Munira dobacuje a drugi bosnjacki politicari su to odobravali. Sad Kme, kme svjetska nepravda prema bosnjacima.
kako vas ljudi prevarise ,al to rade od 1992 pa na vamp,samo sto su tad glave padale,i opet nemate nista,i nikad necete ni imati,niste nikad ni imali,hahahahaa skrivena kamera,a gdje je Munira ona je glavni advokat,expert za medjunarodno krivicno pravo,hahahahaaaaaa
Važno je da je g. Softić uzeo dobre pare od BIH. Mogu samo da zamislim koliko je plaćen od države (trećine). A s kim ih je podelio mogu samo da se "dosećam.." A narod gladan, prodaje drvca za potpalu uz autoputeve da preživi.
zas ove sto kazu vrijedilo je pokusati iako je sud rekao da nemamo ovlastenje...odoh i ja pokusati prepisati komsijin stan na sudu vrijedi pokusati jbg
U japanskoj kulturi Harakiri je vrsta ritualnog samoubistva, koje čine osobe koje su izgubile čast ili su narušili moralna načela! Takvi su Japanci, a mi ne umijemo priznati grešku, uputiti izvinjenje, dati ostavku... Zato smo u stalnom sunovratu, osipamo se, siromašimo i propadamo. Neka se autoriteti ne pravdaju "svjetskim urotama", nego jednom za svaga da se nauče lekcije o odgovornosti! Od portira do reisa, građanskog ili svjetovnog, svejedno!
Bravo... 👍👏
jesi se najeo hljeba od zrtava lopove i lazove i ti i bakir koji sad preko fantomskih arapa vraca ratne donacije i gradi po sarajevu...