Komentari (188)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije u pitanju nikakva afera, nego pljuvanje građanima u lice, istim onim građanima koji i dalje svjesno ližu te bljuvotine..
...đe ti vidiš "građane"?...
@commy :) Nadam se da ih još ima, međutim s druge strane, pasivnost i šutnja ne idu u prilog nadi..
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
KAD ĆEMO NA ULICE???
...nemore revolucija po kiši...pokisnućemo...
Nećemo. Narodu je dobro. Kad do sada nije izlazio sto bi odjednom ? Studenti su trebali za svoje obrazovanje izaci pa od 40.000 studenata izaslo 30. Njima se je*e i za sopstveno obrazovanje. A narodu se generalno je*e i za lopoviju i za sopstvene zivote. Nema bunta u ovoj drzavi. Ustacemo mi za cuke, jer cuke nama pune budzet. Ustacemo i za fazane i indijske tigrove prije nego za sopstvena dupeta i lopove s vlasti. Toliko o nasim mentalnim sklopovima.
PRIKAŽI ODGOVORE (25)
Cristiano Ronaldo napravio raskid ugovora sa Real Madridom i prijavio se na konkurs za direktora u BIH. Razlog: Bolja plata!!!!!!
pametni ljudi vode ovu državu, čim su uzeli toliku lovu.
(jest da je ovo skoro fantazija,ali eto...)Raja se treba organizovati u sto vecem mogucem broju i okupiti u Sarajevu ispred parlamenta sa kukama i motikama(zargonski receno,ali obavezno sa nekim orudjem). Tada jasno i glasno dati ultimatum gamadi na vlast da u roku par mjeseci unesu radikalne promjene po uzoru na normalna demokratska drustva,jer u suprotnom se ponovo okupljamo iznenada i svi napadamo a nikom ne garantujemo ni za goli zivot. -doslo je do guse,zar da cijeli zivot ovako cekamo bolja vremena?
zaslužili smo da nas jašu i nismo ništa drugo nego stoka koju su upregnuli
Tresla se gora, rodio se mis. I sta sad? Ma ja, suti - moze i gore. Samo mogu citirati: "Demokratija je postupak koji garantira da nece vladati bolja vlast od one koju smo zasluzili."
Tresla se gora, rodio se mis. I sta sad? Ma ja, suti - moze i gore. Samo mogu citirati: "Demokratija je postupak koji garantira da nece vladati bolja vlast od one koju smo zasluzili."
SLIKE KOJE CE VAS TJERATI NA SMIJEH ... I DANIMA POSLIJE, KAD IH SE SAMO PRISJETITE! :) http://adf.ly/bICS7 - lakiranje noktiju http://adf.ly/bICWW - ulaz u skolu http://adf.ly/bICdL - ja sam cat norris http://adf.ly/bIChx - ko je krao?! http://adf.ly/bICmN - od piva niko nije umro? http://adf.ly/bICvu - gubi mi se sa fb slike! http://adf.ly/bID1b - slika prica cijelu pricu... http://adf.ly/bID6W - kakvih ima ja sam zlatan. http://adf.ly/bIDCn - intervju za posao... http://adf.ly/bIDHX - muskarci ce uvijek ostati djeca ... http://adf.ly/bIDOb - Jedi ... http://adf.ly/bIDVn - gdje si srce? http://adf.ly/bIDbJ - Kad dlanovi pobjele http://adf.ly/bIDgh - Nisam ja gay :D http://adf.ly/bIDmc - Ajd upali cam* :) http://adf.ly/bIDs4 - Ne vjerujte FB slici, nikad! :)
Čuj kršenje porezne tajne. Vi ste gospodo iz poreske pogriješili što niste filtrirali listu i sa liste izbacili osobe koje su dohodak ostavrili kod preduzeća sa većinskim privatnim vlasništvom. A inače, javnost MORA konstantno imati uvid u plate zaposlenih u javnom sektoru koji dobijaju plate od poreza i drugih nameta koje plaćaju građani. Poreska je očigledno dio tog nemoralnog kruga. Očekujemo od zakonodavca, dakle parlamenta, u kojem, nadam se , ne sjede samo pijuni stranačkih moćnika, da pokrene hitnu inicijativu za usvajanja zakona kojim sva primnanja sa budžeta moraju da budu dostupna javnosti. Čuj, kršenje porezne tajne. Nije te stid "direktore".
Fuj. Rađe bi da Talibani dođu na vlast da odrežu ruke lopovima I njihovoj djeci
Dabogda vam za lijeka trebalo...
ŠUTI I TRPI :)
Čuj afera :) Ovo činjenica sa kojom živimo od rata na ovamo. Pa svaka budala je ovo znala. Ko se ovom čudi nema mu pomoći.
i sta sad nagledali smo se prokomentarisali pluvali pametovali i nista... oni ce nastaviti da primaju marke kao i do sad a mi nastavljamo sa bijednim zivotom -.-
Ova država je sama po sebi jedna velika afera.
Vi kritikujete onog sto je na zabranjenom forumu izjavio sto je reko da ima platu samo 5000KM i da mu je mala, vidi se iz prilozenog da je sirotinja u odnosu na druge :)