Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pravda je spora ali nedostižna :)
Previše je lijepo zvučalo BiH farmaceutska industrija bilježi napredak, osvaja nove lijekove, licence, basalgin, bosaurin, boskitin, bos ovo bos ono... Bilo je ono Telekom, Elektroprivreda, bosnalijek najuspješniji kolektivi... Sjećam se oglasa za posao: ako želite napredovati, ako ste za timski rad, ako želite ići dalje i više onda ste vi kadar za Bosnalijek... Najednom stranke, vlade, ha-bu, ode Bosnalijek, najednom kralo se, pljačkalo, pravili štetni ugovori, sud i najednom propade timski rad, propade napredovanje, propade dinamično okruženje, napredak, evaluacije, skilovi i dođoše kojekakve inspekcije, istražitelji, vele propao bosaurin...sad je vrijeme ako ste plivač u aferama, ako dobro vrdate, ako ste za rizik, donesite novac i uložite u Bosnalijek. Bosaurin dobijete na ulazu.
bosnalijek je pun lopova sada su drugi nastavili sa kradjom gdje su ovi lopovi stali. i to preko drugih veledrogerija zaradjuju ogromne pare.
..... bravo,sad je sigurno i veći krimanal,ali ovom ZLOČINAČKOM tužilaštvu je jako bitno ko ga čini!
_"Kantonalno tužilaštvo u Sarajevu je zaključilo kako ti pronađeni dokumenti ukazuju na pripremu svjedoka za svjedočenje i usklađivanje njihovih iskaza, čime bi se otežalo dokazivanje i procesuiranje u predmetu "Bosnalijek", a što je Kantonalni sud u Sarajevu prihvatio i osumnjičenoj Selvić Aidi ponovno odredio pritvor, a zbog postojanja naročitih okolnosti koje ukazuju da bi ista boravkom na slobodi ometala istragu uticajem na svjedoke i saučesnike." Smiješno! Tužilaštvo je postupilo upravo onako kako je "trebalo" da postupi. Pustio je osumnjićenu iz pritvora da pripremi materijal i svjedoke. Kada je završila, vratili su je u pritvor. Morali su znati da kriminalac neće sjediti skrštenih ruku, ne čineći ništa u svoju korist i da će učiniti sve da se zaštiti. Ali, pustili su je.
E SAD JE NAJABALA KO ZUTI !!! xaxaxxaxaxa
slučaj "Bosnalijek" na najbolji mogući način nam govori da je KANTONALNO TUŽILAŠTVO ZLOČINAČKA ORGANIZACIJA. Za njih je prioritet vršiti istragu preduzeća koje dobro posluje,gdje su radnici zadovoljni platama, nego da se pozabave FEROELEKTROM gdje je napravljena NAJVEĆA POSLIJERATNA PLJAČKA,gdje se radnici 15 g. bore sa upravom ove kompanije!!!!
..... stoko,kriminal je krimainal i nema to nikakve veze sa vjerom i nacijom.Evo,ja tebe pitam,zašto se Feroelektro 20 godina vuče po sudu i nikad da se rješi a radnici su godinama bez primanja? Bosnalijek posluje dobro,radnici zadovoljni i njima je preča ova kompanija:))
Bosnalijek je jedna od rijetkih firmi u Bih ,koju SDA nije unistila,nego su su je presumjerili tako da svo vrijeme iza rata,bude njihova koka nosilja,da im Bosnalijek finansira politicke kampanje,odbrane na sudu,Sdaovskih kriminalaca i slicno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)