Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na ovo treba vrlo, vrlo ozbiljno reagovat. Napad na advokate i sudije je napad na pravnu drzavu.
A napad na dijete nije napad na pravnu drzavu? Bilo koji napad je jednak u PRAVNOJ drzavi, sta su to pravnici bolji od pekara, rudara, obucara?
Cilj opravdava sredstvo.
Nasao se jedan koji ima muda da izadje pravdi u susret i vi taj herojski cin nazivate kukavickim, vi koji ste doveli ovaj narod na prosjacki stap !
Ovaj čin se naziva TEROTIZAM! ZAŠTO GA TAKO NE OKARAKTERIŠETE? TERORIZAM JE ODAVNO STIGAO NA TLO BiH!
Zato što nisu "vehabije" počinioci.
Silent, terorizam postoji kako je ljudskog roda, u ovakvom ili onakvom obliku... Ubijanje 100.000 ljudi, drzanje gradova godinama pod opsadom, snajperanje ljudi u redu za vodu, gadjanje tenkom djece koja se sankaju... Ima toga koliko hoces da se nabroji, sta je to jedna "bombica" drugacija od ovog svega?
Uzet cu pravdu u svoje ruke...
Eto vidite sto zemskima ne daju vozit u Saudiji!
R.I.P. neznana kolegice..
...nije kukavički, nego smrtonosni,žena je mrtva!
RIP :-(