Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ramiz je postroijo vojsku svoju 4 korpua i pred napad rekao vojnicima,Necu nikakvih prigovora,sto je lopata i krampa u miru,to je vojnik u ratu,tako je pripremao borce za borbu,ima ljudi jos zivih koi su bili u tom stroju,Drekovic je sumljiv lik....
Ime i prezime osobe koja je izrekla zabranu pristupa arhivu MO BiH - advokatu Drekovića???
smijesne su optuznice i zasnivaju se na srpskim falsificiranim materijalima i svjedocima koje su podvaljivali Hagu ali nije proslo... a sad imaju svoje tuzioce i sudije i sve pa mogu lagano u BIH... dobar branioc to obori sve ..
Ako je kriv neka odgovara
Sud je da sudi, ako je nevin oslobodice ga kao i Orica.