Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na lomaču sa njim
Fujjj, majku vam... Čuj, na šta ono skreće pažnju!! S koje strane su prelazile ulicu!! Djevojke su UBIJENE na pješačkom prelazu, koji su prelazile na zeleno svjetlo za pješake! To je samo bitno, a ne s koje strane su prelazile!!
@Winnetou jesil ti to vidio svojim očima
imal ko da se javi da ga rokne ima 500€ od mene. ako je malo 500€ pokrenut ćemo akciju donacije samo da ovakav smrad foteljaševića više mirno ne spava
Na sirotinji se pravda sprovodi decidno... Primjer ubica djevojke iz Olova, dok je sa babinim sinovima slucaj malo drugaciji? Ostaje pitanje, ko je upravljao vozilom kad je nastradala Hava, ko je ubio Dzenana Memica, a vidjet cemo i rasplet ovog dogadjaja?! Samo je pitanje koliko mu je babo upleten u politicku hobotnicu, veca upletenost manja kazna.
Pravosudni sistem koji je ne samo dopustio pustanje nego i slanje u Dom Naroda PBiH Fahrudina Radoncica, optuzenog za najgore oblike kriminala, je pravosudje od kog je moguce svasta ocekivati. Jedini koji ce biti kaznjeni su izgleda oni koji nemaju pozadinu poput one dvojice sto su ubili onu djevojku Arnelu u Olovu. Semir Rastoder, ubica rahmetli Have hoda slobodno po gradu, dok Dnevni Avaz poslije ubistva pise tekstove u kojima sazalijeva ovog ubicu.
Rastoder nije vozio auto.
Pa poznavajući naše sudstvo dobiće od 9 do 12 godina, mlad je jadničak, izaće za 7. Moje saučešće porodicama, i nama
Gdje nadjose ovu advokaticu brate? Za ovaj slucaj se uzima najaci advokat.Zato ce njegova familija garant uloziti ogromne novce za branioca.Ove studentice psihologije bi vise postigle da su pokrenule neki fond u svrhu finansiranja procesa u korist zrtava.Te price o korupciji,neradu sudskih i drugih institucija,nemaju pravu tezinu,dok ne budu iznesene po trgovima od stotina hiljada ljudi.Ali,ipak se nadam iskreno da ce okrivljeni dobiti maksimalnu kaznu koja postoji u nasem zakonu.
Pozdrav Bosno , Cijela porodica mu je neka nakaradna .Njega pred zid i metak u glavu,a porodica da mu gleda .
Kakvo je nase tuzilastvo i sudstvo, nebi bilo iznenadjenje da pjesaci ispadnu krivi ili da cak Sefica ubojicu puste da se brani sa slobode pa im opet utekne.
Kretena treba poslati na dugogodisnju robiju zbog dvostrukog ubojstva s predumisljajem.
bar po 40 godina po ubijenoj curi bez pomilovanja
I ovaj Kerim bi dao guze za pare.Da je imao imalo obraza i osjecaja prema zrtvama nebi se prihvatio da zastupa i brani dvostrukog ubicu,nasilnika i narkomana
Pobjegao a da im nije pružio pomoć i nakon toga izražava sućut ... ? ? ? Baš me zanima mentalni sklop osobe koja je tu izjavu saućešća shvatila kao iskrenu . . . ! ! !
Naš sistem očajnički vapi za smrtnom kaznom za ovakve.
Ovo je samo gubljenje vremena, treba to po krtkom postupku, ionako dugogodisnja kazna mnogo ce kostati treba tu bitangu hraniti u zatvoru.
Ima li ista jadnije od politicara i ovih advokata koji brane monstrume poput ovog kockoglavca...
Ovo se zove nepravednost demokratskog sistema i vidi se ograničenost mnogih koji su komentarisali ovdje . Svako je nevin dok se ne dokaže da je kriv tako je po šerijatu ,a ljudi navikli u ex-ju i demokratiji na nešto skroz drugo
kakvo suđenje, to po krakom postupku... IDEŠ POD MAČ BATO