Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj klix je stvarno katastrofačitav dan ponavljaju istu informaciju ! Ništa novo.. možda su uhapsili i onog novinara koji je u poslijednje vrijeme stalno pisao o Lijanima.... Pravda....duga ....ali " kad- tad" dostižna!
Kakva mustra trebas biti, pa reći ijednu riječ u svrhu obrane ove stoke. Novac, novac, ...........znam, ali svejedno.
...e bas mi je zao ovih "nevinih" , "napacenih" i "siromasnih" ljudi... Kako li ce oni iznaci sredstva da svojoj djeci/unucima kupe potrebnu opremu za skolu... ...mater im hebem...gladnu...daBogda imali milijarde,a opet im bilo malo...
I korak je bio usvajanje seta natikorupcionih zakona, a drugi je sprovodjenje tih zakona!
Bolje da sjede u prostorijama SIPE, nego da ponovo kupujući glasove dobiju neke mandate.
vidiš ti majoriziranih 'rvata iz Hercegovine! xD