Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lik je jednostavno lopina ! Baš kao i oni što ga štite... Podržavam SIPA-u i usput im treba oduzeti svu imovinu i poslati na robiju i TAČKA !
Drugovi komentatori, Zlaja će vam vječno biti zahvalan na podršci koju mu dajete u ostvarivanju programa memoranduma 2 u režiji SANU-a. Naime kao što znate i samo, Veliki Vođa poznatiji kao "Slučajni Prolaznik" treba da uzdrma Federaciju, obezglavi njenu infrastrukturu kako bi omogućio ocjepljenje RS-a. Nelogični potezi koje povlači samo da bi što više zakuhao i usložio situaciju su vam očiti dokaz. Izdržite drugovi!
SMIJESNO, TUZNO , ZALOSNO.. ZASTO KAD SI TOLIKO ZABRINUT ZA FEDERACIJU NE OSUĐUJEŠ POMILOVANJA I PUŠTANJA SILNOG BROJA KRIMINALACA .. ILI ŽELIŠ PORUČITI DA FEDERACIJA TREBA STAJATI NA TEMELJIMA KRIMINALA ..KO ME JE KRIMINAL U INTERESU DA SE TOLIKO ZA NJEGA ZALAŽE?? MOŽE BITI SAMO ONIM ŠTO SU I SAMI KRIMINALCI..NE LAJE PAS ŠTO ČUVA KUĆU ILI SEBE, NEGO ZATO ŠTO GA JE STRAH ZA SEBE .. AKO SU BUDIMIROVI POTEZI MORALNI, ONDA SE PITAM ZAŠTO SAM SE JA LEŽAO U ROVOVIMA, BIO NA LINIJAMA, RATOVAO ZA SLOBODU KAKO BIH TAKO I SVOJU ..DA DANAS NA ULICU MI DJECA NE SMIJU SLOBODNO IZAĆI ..
Amir Zukić će potegnuti pitanje vitalnog nacionalnog interesa ako apelacija propadne. Selam od Amira Živkecu.
Ragibe, prenesi mu selame ahbaba iz SDA i reci mu da se plaho ne sekira, eto i njih!
Selamima se pridružuju i usrećeni građani sa muzičkom NE, NE, NE DOLAZI u izvođenju Milorada Dodika-ROKIJA! http://www.youtube.com/watch?v=9L3QI1DRDsM
Posljednji vapaji Žileta, đaba mu...
Ima još nade, ako zauzme mjesto u prvom safu.
Možeš se ti Ragibe sad žaliti kome hoćeš, Budumir kusa ono što je p.o.k.a.k.i.o!
Možeš se ti Ragibe sada žaliti kome hoćeš, Budimir je pokusao štp je pokakio!
da nije smješno bilo bi žalosno
A to što je pokrao pola države i povlađivao korupciji to mu nije udaralo na moral i to nije povređivalo ljudska prava???
OVO DRUŠTVO UZ OVAKVE LJUDE , POSTAJE POLAKO "DRUŠVO MORALNIH NAKAZA" ...
Citajuci sve izjave Budimirovih advokata, Sulje i njegovih iz SDA i naravno ostalih kompanjona ove mafije, zapitam se otkuda nama tako jaka politicka pozadina... Reklo bi se da su jaci i od Masona.... Dajte vise ljudi manite se politickih pozadina i barem jednom u zivotu budite posteni i priznajte barem da niste bezgresni....
Kakvim se sve radnjama neće služiti ovaj Budimir da zataška svoja nedjela
BUDIMIROVE POTEZE, POMILOVANJA, DA FENINGA NIJE UZEO, MOŽE SAMO BEZ KARAKTERNA OSOBA ŠTITITI. UDBAŠKI SU NAPALI NA GRAS, NAZIVAJUĆI LJUDE I KRIMINALCIMA , TERORISTIMA I SLIČNO. PRIJETE IM AKO ŠTRAJKUJU , DA JE TO NE ZAKONITO I DA ĆE SNOSITI SANKCIJE ..A TO ŠTO KS, PREMIJER I MINISTAR BUBICA KRŠE ZAKON JER NE UPLAČUJU DOPRINOSE NIKOM NIŠTA ...KOLIKO ZNAM , SVAKOG PRIVREDNIKA SE KAŽNJAVA KAD NE UPLAČUJE DOPRINOSE UZ PLATU .. NARAVNO U ISTO VRIJEME, DOK DEMAGOŠKI PRIČAJU DA SVE RADE U INERESU GRAĐANA, POVEČAVAJU SEBI PLATE I PRIVILEGIJE...