Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E čuj ovih idiota. Ako može mala piljara možete i vi. The end
@kelly_lake ...........pljackasi i oni i Notari ....svi moraju placati porez pa i usrani advokati
Porijeklo imovine utvrditi svim advokatima ali i sudijama... To je magičan veza svih pravosudnih problema u nas. Matematički gledamo, ne mogu dokazati svoje imovinsko stanje i tu je sve jasno. Dok ne uhapsimo i osudimonbarem po 10 advokata i sudija nema nam naprijed.
Bravo
nece u fiskalni sustav ... Logicno rekao bi Refko i Combe..
Ma ja na fiškalčine sad pravac njemačka na bauštelu, ta će vama država porez tražiti 😂😂😂
koja bahatost
Pravda za advokate 😂😂😂
Svakako niti jedan advokat ne prijavi 50% svog prometa, tako da ni ta fiskalizacija im ne bi trebala predstavljati toliki problem, kada ce izdati svaki 5 račun
To hoće da kažu da su advokati iznad zakona i da su oni posebniji od drugih građana u državi ?!?!?!
Sve bih ja vas kaznio ako ne dodjete na rocista a sluzbena duznost vam nalaze!!! Oduzeo bih vam licence, ako tako nesto postoji, i zavrsio sa vama. Bunite se sto ce te morati placati porez i vi, a? A kao vi trebate da zastupate pravdu a kada trebate i sami da budete dio pravde onda vam ne odgovara! Gadite mi se!!!
racuni bi mogli izgledati ovako nekako, stavka razvod braka,svadja za medju,tuca sa komsijom,pucanje na komsiju,...
Zubari obustavili rad jer moraju popravljat zube
Čuj, neće da se njihova djelatnost uvede u fiskalni siszem?!? Ahahahahhaaa.