Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako to Komsic nije zaposlio svoga Hrvata bas me cudi jer ovi sto laju neznaju dalje od nosa..budimo realni i pustimo covjeka da radi svoj posao ipak je skolovan i ima iskustvo..svako ima svoje propuste i uspjehe pa prema tome podrska Milovicu..
Tvrtko Milović je najbolji kandidat. Džabe kmečite islamisti
Jesi li mu dudlao pa eto znaš.
Ima pjesma od Ramba Amadeusa- Smrt popa Milovicha!
tvrtka batom omekshati!
Mi Bošnjaci smo najapsurnija nacija na svijetu. Vidimo diskriminaciju nas od strane Hrvata I Srba gdje god oni imaju vlast, a mi uporno dokazujemo neku multikulturalnost imenujući druge na pozicije gdje smo mi većina. Ima li veceg apsurda od ovoga, TVSA i zadnjih imenovanja u KS. Mi jednostavno nismo normalni. Bojim se da ne zavrsimo kao Kurdi. Ima nas, a nemamo matičnu državu
Neka bude svako na funkciji ako ce raditi u korist drzave i svih naroda. Bosnjaci nisu protiv toga sto se neko drugacije izjasnjava. Jesmo protiv onog ko omalozava, vrijedja i unistava drzavu. Tvrdko je vec pokazao svoju fasisticku ideologiju i takav ne zasluzuje da bude ni higjenicar u drzavnoj instituciji. Pretplatu svakako ne placam, a i program im je haos. Valjda jer nisu obrazovni da sta bolje ponude.
placam taksu redovno ali jos neznam zasta
@biologicar123 Za lijenost, mrsko ti promijeniti loshe navike!
Sva sreća pa ne plaćam pretplatu, BHT mi je tamo negdje oko 234. mjesta na listi kanala, pa me se ovo i ne dotiče. Jedina je malo peglancija što su nam oni đilkoši iz EPBiH nakačili na račune pretplatu, pa moram direktno kod njih samo struju plaćati.