Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dijete ste ubili i nemate obraza da priznate… pa kako spavate navece ?
SUADA NA ROBIJU
Sve namjerna opstrukcija dokle to ide
Ja big zabranio ovo zakonski ozostajanje sa suda ne moze advokat ok, posalji asistenta rocista se moraju odrzati. Samo kod nas sporovi traju deceniju.
""""" advokati """"" dali vi poštujete zakon svoje zemlje ima li kakva kazna za neodgovorne koliko ovakvih slučajeva treba da se adv. izbriše iz advokatske komore.
Ovo ovako kad se desi državo, presudi se u odmah u korist onih koji su se pojavili. Ako nisi kriv doći ćeš da se braniš a ne da bježiš Kod nas se nagrađuje neozbiljnost i neprofesionalnost