Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smio je itekako. Podrska za Pasica razotkrio je poruku Kanada a sad usao na KCUS.
Sada će se ukazati neki Ljubo Seferović u kombiju i preuzeti krivicu. Ljubo je kriv, a ne Fadil, Fikret, Fahrudin. Sebija nipošto nije kriva. Ona se ničega ne sjeća. Upoznala je Alisu.
@BolaBola najveci debil na klixu
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Deri ih Pasicu, ne vadi
Mene interesuje samo ko se krije iza ovih čitavih afera. Neko ima Jako veliku želju i namjeru da sruši ovo malo što je ostalo od države.
Ubise nas ovim formalnostima dok nam suština promiče
Ovi brane samo LOPOVE
Ja i??? Koja je kuchka ova Vasva...
pa šta je frka, ako je fadil -nevin-.. nemate se šta bojati...
usao bi vam ja
cek oni ne smiju provjerit te raspiratore.. aa oni se koriste? zasto se koriste ako se sudi za iste? zasto tvoj klijent obavlja posao?
Kakav je onda on to tužilac?
Ubleho kriminalna, odredi sta drzavni tuzilac smije raditi.
Tužilac Pašić je ostrašćeni mrzitelj porodice Izetbegović. Svi koji ga poznaju, znaju to...
A de Boga ti ko voli tu porodicu?
Ni advokati ne znaju koliko mi imamo tižilaštava, tek obični narod kako če znati.Ovo se sve radi a i sa naše strane da mi državu imamo samo na papiru.
Ja svatam da advokati imaju pravo i da lazu da bi zastitli svog klijenta ali brate dragi ova spodoba od advokatice mi se vise gadi,od kako je rahmetli Nijaz Durakovic progurao u advokatske vode i upoznao s tim kako i sta se mora raditi da bi odbranili nekoga ona je i postala poznata inace da je rahmetli Nijaz nije doslovice trpao nikada ona ne bi bila ni A od advokata,zato vasvija zahebi vise svoje spike svi dobro znamo kakva si kao advokat i kao covek..
Ispravni respiratori, smrtnost u KCUS ispod prosjeka, za nedolazak vakcina krivi COVAX i Tegeltija? Pa šta je onda problem? Rekao je to onaj mali Kenan Musić: Problem je njihova vezabost za Allaha i bošnjaštvo. A kvislinški mediji koji dobivaju kinte od Kvinte, su tu da dokažu kao i 2014. da kod Bošnjaka treba vječno praviti frku sve dok Evropu ne oslobode od sebe.
Na KCUS niko ne smije da udje bez odobrenja Diktatorice,vec godinama,pa ni veoma bolesni pacijenti,koji cekaju u redovima i bivaju vraceni sa kapije.Njen muz,svjestan da mu zena ima tesko psihicko oboljenje,da je se rijesi, dao joj je zanimaciju,igracku KCUS, da se igra doktora.
Mi definitivno imamo najgore tužiteljstvo. Tužitelj očigledno, namjerno ili nenamjerno, dovodi u pitanje cijeli postupak i dokaze koje su do sada pribavili. Na kraju će izgubiti na sudu k'o što gledam.