Komentari (213)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakir i Sebija ce pasti akoBogDa ..Pa cemo mi bosnjaci krenut boljim putem 💁🏿‍♂️
desil se to Bošnjaka a i Bosne neće biti...pa pogledaj samo ko je sve bio na protestima, došli iz Beograda, a zašto, pa došli da državu razvale, al neće moći, usput udarajte minuse al SDA još jača ako Bog da
idi se okupaj zelen si ko bakirove bokserice Nije bosna SDA,bila je i prije njih ..
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Mi i hocemo i zelimo pad vlade !!!
Neka padne Vlada, ovakva kakva jeste, uzasna je i narod je ovakvu ne zeli ocigledno.
Vasvija je i gaziju našeg Nasera u Hagu branila, odbranit ce i Fadila, ono sto je najbitnije da bosnjacki NAROD ZNA ko je ko,jucerasnja bruka 5 stranaka u Sarajevu na kojoj je bilo hiljadu ljudi sve pokazuje,da su procitani
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vasvija kao vještica....
Hahhaahha sprdnja
Vlada bih. Vlada fbih. Vlada kantona. Vlada rs.
A koja je razlika izmedju vlade u padu i ove nazovi vlade ? Pala ili ne, postojala ili ne , nije li to isto smece s ovim likovima?
Pusti sve. Koje ova plava?
Bice to sve kako treba. Planiraj koliko zelis,sudbina crkaje od smjeha..
Vasva politički analitičar. Pa šta bi bilo u slučaju smrti premijera? Ovako zaprijetili obustavom penzija i invalidnina, kao da Novalić iz svog džepa plaća. S druge strane, naivan je onaj ko misli da će bandite na ovaj način pokolebati. Samo izbori i pamet u glavu.
Neka ovaj trio fantastikus procesuiraju a istraga će utvrditi da li je u nabavci respiratora učestvovala i Jelka ili neki drugi članovi Vlade, u šta čisto sumnjam, jer Sebija neće tražiti dozvolu ili mišljenje od bilo koga, a najmanje od tamo nekih Hrvata. Ali svim članovima Vlade se može vjerovatno pronaći i dokazati neko kriminalno djelo, pa eto, SDA, iznesite dokaze i počnite se napokon međusobno cinkati.
ja jakih advokata u p.m, bolje da su se sami branili
Ovo što rade advokati osumnjičenih i kompletna SDA je ucjena pravosudnih organa. Još kad se dodaju prijetnje upućene od raznih boračkih organizacija, onda je to pokušaj državnog udara. Ni manje ni više od toga.
Ima jedna divna pjesma zove se pada vlada.
Vlada ce pasti svakako!
Eto da lopovska vlada ne bi pala, vi oslobodite Novalica. Marš uhljupi lopovski, da Bog da sve palo kako vas Boga nije strah. Zatvorili ste čovjeka zbog 2m drva a ove pijavice bi pustili da vlada ne padne. Marš
hapsite i optuzite ko je god sta uradio ali Novalica bezveze drzite covjek nije kriv.Hapsite ako treba koga onda Bakira,Dodika ,Covica.Ne radite po nalozzima lopova iz HDZ-a
OVO STO GOVORI ADVOKATICA NOVALICA, ISPADA DA JE ON KRIV. AKO GA NE PUSTITE I AKO JE KRIV, ONDA CE PASTI VLADA? BAS GLUPA IZJAVA ADVOKATICE ILI SU JOJ IZVUKLI IZJAVU IZ KONTEKSTA OVI NAZOVI "NOVINARI" KLIXA.
@gooUser1589200701 Nije problem sto je uhapsila Novalica, problem je sto nije uhapsila vec odavno Covica i Dodika!