Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajmo kontra štrajk , zatražiti odmah da se uvedu fiskalne kase svim advokatima u BiH i da se za 50 posto smanje njihove ublehaške tarife..
...fala dragom Bogu, i ne prekidajte strajk ne bi li krenulo nabolje svima drugima u ovoj zemlji...
Kada pekari, koji zarađuju i imaju promet neuporedivo manje od advokata , moraju imati fiskalne kase i plaćaju kaznu za neizdavanje fiskalnog računa za prodanu kiflu koja košta 0,20 KM m zasto bi onda advokati bili izuzeti od toga. Rade na procenat, naplaćuju znatno više od advokatske tarife , pa i u duplom iznosu - i od stranke koju zastupaju i od suprotne strane ako izgubi spor. OBAVEZNO UVESTI FISKALNE KASE ZA ADVOKATE
Zakon MORA da bude isti za sve. Fiskalne kase obavezne! 99% advokata ima inostrane racune koji naravno nisu prijavljeni. Cjena usluga je dupla za nase ljude koji zive vani a za parnicenje u sporovima koja traju 7-10 godina svima je poznato. Notari su ipak mnogo korektniji. Moje licno iskustvo.
... koji sve kreteni komentarišu na ovom Klix-u...
Što bi plaćali porez, niste ludi!
@gjuro koja ovo tri tokmaka ne kontaju sarkazam :)
a jesili to protiv f.kasa.
bager i cijelu BiH zatrpati.kome oni pravdu kroje a misle samo na lopovluk.
zasto bi oni bili izuzeti???????? koja je razlika izmedju mehanicara I njih???? svi trebaju da imaju iste obaveze prema zakonu!
I doktori odmah u štrajk ako budu prisiljeni na fiskalne kase, još je gore narušavanje privatnosti ako se nekom nađe račun za testiranje na sidu...
Negdje u V. Britaniji se odrzava nagradno takmicenje ko ce ispricati uvjerljiviju laz. Na takmicenju je zabranjeno ucesce politicarima i advokatima. Zanimljivo.
Pa u skorije vrijeme nece ni trebat advokati,koga da zastupaju kada narod bjezi iz drzave ko od kuge...
Prvo ANP pa fiskalna kasa!!!