Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj,odakle počet ovo komentarisat.....O svjeti magistre tjelesnig odgoja....
Sve doktori, magistri i advokati a u biti običan šljam
tjelesni odgoj i sport, to i jeste seljački predmet, ha ja
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Rifata Konjića kad ga je vidio rekao je "Sadame Stupare"...i Sadam ga prebio :) :)
''sada me ''
konjić mu donio praznu kovertu i pitao ga, "da te pitam s'tupare, ako nisu sada_me razbi ko dijete zvečku" :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne dao Bog da se zarati .Zamislite sve ove lokalne majmune ,kockaste glave i kvazi mafijaše kad bi poceli formirati svoje jedinice. Kakva bi to anarhija uslijedila . Kakve bi tu pljacke i ubistva nepodobnih bila ,ne bi nam trebali cetnici.
A ja sportiste i g...
Ko je rifat i zasto je on bitan?
Ja sam 1996 nakon rata mislio da imamo loše profesore, doktore, političare i nadao se boljem. Sad kad uporedim ono su bilo genijalci za današnje. Pa ovo neki magistri sporta i sve doktori, akademici koji su napisali 3 knjige a pročitali 2 ( ne računa im se vesela sveska u ovo). Političari, vijećnici, parlamentarci pa i sportisti najviše liče na hrpu kokošara i jajara.
MA INTERESANTNOVJECITO SU U KRIMINALI NEKI KIK BOKSERI SVJETSKOG GLASSA,MISLIM DA JE OVIM SAD EMKIC ZAPECATIO SUDBINU SEBI,BIO JE NA VRLO DOBROM GLASU KAO POSTEN ...ALI...
Bez obzira na razlog i eventualnu tezinu razloga ovo bebi smjelo ni da prilici jednom soortisti.Stoga bih izrekao dozivotnu diskvalifikaciju u bilo kom sportu ako nizbog cega onda zbog razlike u godinama jer ovaj lik moze ostatak zivota provesti samo jao HULIGAN
Kakav tekst 😂
hahahahha suad, tuzlanski narcis porijeklom iz srebrenice....hahahhaha
jel' reprezentativac BiH kriminalaca???
Jedan je Edin Dzeko.. sportista i covjek. Ostali dobro trenirat i ucit. Kako na sportskom plani, tako i na ljudskom.
Reprezentativaca i govana, braćo mila . . . Ovaj sport pod hitno ZARANIT, vidiš da se time samo kreteni i kriminalci bave ...! ! !
E svašta hahah...
to su nasi reprezentativci, svaka cast koga sve mi imamo u reprezentaciji... doduse ove nase sportiste drzava ne podrzava ni u cemu ni 2% nije ni cudo sto moraju sa strane zaradit koji dinar..
pa za milju jarane .. kako ćeš ga kriviti .. ljudi rade takve stvari za cvaju
Džimi iz Tuzle magistar tjelesnog odgoja dao pare Stuparu da tjelesno odgoji Konjića.
hahahhaahaha