Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sada se cudite sto se ovo desava narodu BiH???? Pogledajte samo koliko komentara ima i sve ce vam biti Jasno..... I zato ce biti jos Srebrenica,jos Foca,Karetarma,Manjaca,Trnopolja,silovanja i klanja Bosnjackog naroda upravo radi pasivnost nadolazecih generacija kojima je bitiniji kakav Mobitel imaju nego ko im je oca,majku,sestru,brata zaklao.... Sram neka vas je!!!!
ETO lagumdzija srboljubac i sluga i placenik ideologije SANU velikosrbizma CE LICNO dati u ruke gencidnoj srbiji barbara Sabanovica ko i ostale branioce RBIH-e ! A glavni tuzioc BIH-e kome je mama srbkinja "goran" - JE POTPISAO sporazum sa agresorskom srbijom barbara o ratnim zlocinima, TIME je sa lagumdzijom dao otvorene krvolocne i krvave ruke srbiji barbara da terorisu, ucjenjuju, pljuju, lazno optuzuju ko prvo branioce RBIH-e a i drzavu RBIH- u ! Da Bog da ti lagumdzija genocidasi srbi silovali i u.bili i djecu i zenu , izdajico i hinjo jedna perfidna !
JE VAM MAJKU KOJE BOSANSKO GOVANSKO TUZILASTVO GNJIDE STITITE SVOJE GRADZANE A NE STOLICE SVE VAS TREBA NA INTERPOLOVE POTJERNICE