Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I mi smo bili pod stresom dok su njegovi pucali na nas, pa nikog nije bilo briga
Hej djenerale! MAKSUZ SELAM IZ "VELUŠIĆA" hahahaha
pa, ovo je stvarno presmjeshno, chuj da ga srchka ne strefi....
PIQKO !!!!!! Zelim ti mnogo usranih godina, miss Pampers.
Zahtjev odbijen. Izvest ce ga iz celije ko kera i osuditi kao najveceg zlocinca evrope nakon 2 sv rata. Taj zig ce srpski narod nositi dok je svijeta o vijeka.
Neka lezi mrcina u sobi a ima advokate pa neka ga brane i da njemu zamirise pecenica i rakija iz pecine i da mu kazu slobodan si ... Kako bi poskocio pjeske bi dofuro u srbiju ....... Seljak je to prepredeni
Sto njega osudjujete, kad sam ja prodao Srebrenicu i samim tim dao zeleno svjetlo za genocid??
Ja, heroja, u PM!
Treba zlocinca imenovat pravim stvarima. Najenuspjesniji najgori general ikad koji je sa tolikim oruzjem i vojnom silom pretvorio veliku Srbiju u malu Srbiju. Pocinio genocid i teror. Za Srbe nista nije ostvario. Propao slucaj. Zali Boze tolikih zivota srpskih datih za nista! Ya izgubljeno Kosovo Srbi sto se niste borili _ I dan danas se koprcat zahvaljujuci Dodiku koji je zaborvaio ko je bio prije 10 godina ! Covjek koji poraze predstavlja koa pobjede. Tonete Srbi i dalje s takvim ljudima !
amy88- kada su mu opet nešto šanuli nauho, Milokrad danas na crta mapu Srbije, be Kosova i hladan ko špricer reče da će priznati i on Republiku Kosovo kao nezavisnu i suverenu državu. Šta li se sa svima ovima sa desne strane dešava?
Zasto imam osjecaj da ce ubrzo umrijeti od prehlade i zavrsiti na nekom ostrvu pod laznim identiteom kao slobo, arkan i ostali
Stres, citaj: kukavicluk.
Ali plasili ste se u ratu od njega.Mozete vi sada pricati sta god hocete ali svi znamo da je bio strah i trepet !!!
genocidas nestalo mu pelena....
nestalo mu pelena genocidno bolesno vnogo...
Prava srpska pizda, ko i svi četalji
Bilo bi dobro da dođe i usere se kad mu pročitaju presudu
Sebija Izetbegović nosi kišobran od 540 KM! Dnevni Avaz