Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa zamislite da vojska RS i ostale falange usle u Srebrenicu 92,pa da su se nasli i tu Arkanovci pa ljudi moji ne bi bilo 8732-zrtve nego 48 8732,zato njima treba Naser da mu se njb-majke sto je branio Srebrenicu 4godine pa nisu mogli uci u SRebrenicu istini za volju on jeste sa tim jedinicama branio taj grad i to je cinjenica a da je poslijeratni kriminalac i to stoji i to zesci ima on aferima za koje ga ova drzava ne procesuira i to velikih ali to je iza rata i nema veze sa Srbijom sve drugo je farsa Srbijanske propagande na kraju kraje va sta ce nama njihovo prihvatanje rezolucije,halo ma vi ste to uradili i zivite s tim uradili ste genocid priznali to ili ne!
Haradinaju je vracen pasos i moze se vratiti na kosovo..
_""No, sada u ovoj fazi već je jasno da je ova vježba nad Orićem zapravo rezultat internih političkih tenzija u Srbiji", kazao je on." Pa sve jasno je bilo na samom početku. Bila je to podla, licemjerna, kukavička sačekuša.
Srbi su najveci falsifikatori historije.
http://www.slobodnaevropa.org/content/vukcevic-za-rse-ne-mozemo-da-ustupimo-slucaj-oric/27079059.html
Kada sam procitao "vjezba" mislio sam da je ovo sve neka dobra zajebancija.
Srbija je odgovorna za genocid i srebrenici, dali su logisticku pomoc genocidasima u genocidnoj tvorevini...
Komadante kad izadjes jebi i m mater onda redom. Prvo nasim smradovima a onda cetnicima.
a što bi ga komadao? seksualna perverzija? ako je okopnio snijeg kod vas u konjodoru, put pod noge pa u cazin kod psihijatra!