Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ošo čojk u podgoricu da brani magistarski...
Kako je Keljmendi umakao policiji ? -Pa Koke mu poslao poruku !
Vidi mu lobanje i vidi mu \"kraljevske stolice\"... majku vam siptarsku MRSH u siptariju, pa tamo folove prosipaj stoko neobrazovana!!!
iii prosle godine ste vako pisali kako sipa ganja Keljemendia i Ahmetovic isto izjavljivao kako ce raspisati potjernicu za njim a doticni covjek je u to isto vrijeme sjedio u Ulcinju na plazi preko puta mene i ismijavao se tim stvarima iskreno nebi me cudilo da se to isto sad desava ...jer svi mi znamo da ova gospoda sjede s njim i sipijaju kafice s njim a sad ko satro lafo ga love NIĐE VEZE
ovo isto gay parada,sve je laž.keljmendija sipa čuva več mjesecima,pa ga od jednom traže hehehe.jedno je samo sigurno i svaka čast da sda i njeni čelnci žele da ovaj lik nestane iz bih,al to su debelo zakasnili,jer dok je šipac trpo pare niže rangiranim političarima i i visoko poziciranim policajcima,štitili ste ga,eh sada biste da budete državs,hehehe.
A ja ga vidjeh u nasem restoranu u Becu- vidjeh sliku pa mi je jasno Ko je... ...bio sa grupom nabildanih , pricali albanski... ...ali, to je bilo prije godinu dana ):
Ljudi parama poreskih obveznika prave sebi promociju i predizbornu kampanju. Isto kao sto asfaltiraju ulice...
Sve mangupi, a pred zakonom ko misevi u rupe se zavlace.
Direktor SIPA nije SDA vec Direktor SIPA JE GENOCIDAS SRBIN STOKO jedna srpska genocidna ! STA glumis i pises KO DA TO IGNORISES, vi srbi SAMO ZNATE LAGATI !
znamo dobro da se keljmendi nalazu u Laktasima kod milorada dodika, nek SIPA ako smije udje u dodikov bunker narko dilera i rezervi oruzja za ratovanje, koje priprema ? a i o u.bijenim dodikovim zakopanim zrtvama, to takodje svi znamo.!
Klasično predizborno dupelizanje glasačima. Baš me interesuje šta će sve biti od toga kad se podvuče crta nakon izbora.
Keljmendi je na Havajima... preko puta Budve.
Cuj ovog sto laze, kaze vec dva mjeseca nije u BiH, a Radoncic kaze da je bio prije 15-tak dana u BiH, treba Radoncicev zloglasni toranj pretrazizi i treba Radoncica ispitati, jer Keljmendi je pod Radoncicevom kontrolom i on radi sto mu Radoncic naredi i ide gdje mu Radoncic kaze, treba Radoncica uhapsiti, jer bez njega Keljmendi bi bio mala maca, Radoncic je glava kriminala i zlo.cina koja su pocinjena.
ovo kočo izjavio da ispadne faca fol se on cuo sa njim i tek sazno tad da je u cg ma koco ti veze nemas okaci diplomu pravnika o klin i idi cuvaj koze na treskavici
Treba ovog Koču udariti po ušima....
Ma eno ga sa radoncicem pije kafu
A MENI SE JAVIO IZ KOSOVA REPUBLJIK.