Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
niko nije sumnjao u njihovu nevinost. Treba vidjeti samo taj blagi izraz lica, nevinog kao u djeteta... pa zar bi on ? A i naše pravosuđe, sklono praštanju i pružanju druge šanse... pa kako da budu osuđeni ?
Ovaj Radeljas uopce ne izgleda kao lopov! Visemi lici na nekog intelektualca ili akademika! :) Jadna nam je ova zemlja
Advokati najveća govna
Kakva drzava takav sud, trebao je dobiti petnaest godina a dobio dvije. Sramota.
Nisam siguran da li su mi odvratniji kriminalci ili ovi koji ih brane!
Sad ni mi ne sumnjamo da je PRAVOSUĐE KORUMPIRANO !!!
Da li bi se odvazio da u Titinoj drzavi bez obzira na visinu angazmana ovakve narodne i drzavne neprijatelje i pljackase branis pred sudom.
fočak je to jarane,pogan od karaktera obogatio se on još u ratu glavni logističar u drugoj viteškoj
ebo ti on mamicu u pakicu
Sal ga izdajem djaba sve!
Advokati sve ine da prevare pravdu koristeci i sve okolnoxsti kao i odredjena poznanstva ma koliko to bilo nepravedno sa ljudskog patriotskog i pravnog aspekta. Koliko vise i bolje u tome uspjevaju u tom razmjeru postaju poznatiji i sposobniji i komji xsu kao takvi posredno ucesnici u velikim razmjerama korupcije i kriminala i opste propasti drustva
Jbte ovo je fantastično ► https://www.youtube.com/watch?v=Bljwv3HC8Qw
Koliko si dobar jbt.Da je meter drva posjekao u svojoj šumi dobio bi makar godinu
Zašto bi i sumnjao kada znaš kome si dao novac da presuda bude kakva jeste. :-)
spr.imo vam mi svi mater usta!!! Dabogda ti krepao klijen,heb ti on sve!! A citas i ti Radeljasu ovo,znam znam....ima BOga da je ko makovo zrno,ne sekiraj se gnjido svjetskih razmjera!!!SVe cemo vas suditi..... p.s. i Udbasi si bili nedostizni,zato ih se sad malo malo u kanalu nađe!!!
kako vas nije stid ????mater van je6em