Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubi ih Dodik, rezim ala Slobodan Milosevic
Diktatorski režim. Jedino se čudim Srbima, naravno da ih ima pametnih, obrazovanih, naprednih. Ali kakao pobogu mogu trpjeti Dodika i njegov režim. Pa on je običan varalica i kokošar. Šta radi inteligencija u RS-u? Čudan smo mi narod u pm!
Gladajte opet za Dodika 2022.pa ćete na kraju i u logorima biti...On je ovo i naredio da se uradi!!! Vaš slavni krmak!
pomozi Bože, pomozi Isuse, pomozi Alahu, ustani Tito
samo protesti rusit palit redom ionako nemamo sta izgubizi
Sramota za drzavu, sramota od politicara.Nitko nije siguran u ovom djelu.Hapse sviju po volji Vlade.Novosti;Novinar Vladimir Šušak je priveden jutros u polciju nakon što je fotografisao Davora Dragičevića u kolima Hitne pomoći, kojima je Dragičević odvezen iz sjedišta Policijske uprave Banja Luka poslije davanja iskaza".
Pa kad se opires hapsenju, mora se primjeniti sila da se obuzda osoba..ako nisi nista kriv, i znas to, onda nemas se sta opirati, odes u stanicu fino i popi*as im se svima na glavu jer ti ne mogu nista, znas da nisi kriv, i pustice te..a ovako provociranjem i opiranjem samo sebi stetis..
AAAA NOVINARCICU ......... Advokat Dragan Tolimir: Davoru Dragičeviću je prilikom hapšenja slomljena ruka !!!!!!!! Advokat Dragan Tolimir potvrdio je za BN televiziju da je Davoru Dragičeviću prilikom hapšenja u Banjoj Luci povrijeđena ruka !!!!!!!! "Davoru je najvjerovatnije slomljena ruka", kazao je Tolimir !!!!!! JESI LI UOPCE ZAVRSIO OSNOVNU SKOLU , NOVINARCICU ????
Prilika da nasilje I povrede dobro unovci I prikaze policiju rs-a totalno poodredjenu jednom covjeku, jednoj stranci a protiv neistomisljenika kojih je sigurno natpolovicna vecina. Obzirom da je opozicija razbijena kusat ce corbicu I jezik u dupe svako ko je glas dao rezimu koji gleda svoj interes.nije bolje ni u fbih ali mi ovde ne strahujemo od policije I nepravde bar ne u tolikoj mjeri, ljudska prava su zagarantovana I neistomisljenicima svake vlasti
Dobro njega noc nije progutala do sad ☝️ jadni covjek ....!
Teror, autokratija I to prema neistomisljenicima. Dragicevic kao osnivac pokreta priznatog u Evropi bice zapamcen kao covjek koji je divljanje I nasilje koje zavrsava oduzimanjem zivota I prikrivanjem tragova zaustavio u zemlji gdje su kadija I sudija jedno jedan od rijetkih smjelih koji se suprotstavio takvom rezimu koji se na ovim prostorima dugo nije zapamtio
Eto ti moj davore kako si so borio za genocidnu tvorevinu, zao mi tog djeteta koje nije to zasluzilo..
Opet sranje kod turskih kopiladi,karavlaha........
Ponovo su stavili crveni kombi u funkciju !!!
Sta je ovo, vec dva clanka se objavila a nidje onog kera bulevara.garant pujdo otisao po sendvic. Sta ce sirotinja drugo jesti
Ponovo su stavili crveni kombi u funkciju !!!