Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj Đorđe blizu tog bradatog, ostaćeš bez novčanika ...
Popusti vise Jasmine. Tvoje samoreklamiranje prevazilazi svaku mjeru. Ilija je faca i on treba da bude u prvom planu a ne ti.Idi glumi u drugom filmu. Ilija svako postovanje.
Ilija - zna i on da je samo crticu i po od Alije, jake su to veze
Oprosti, ali moram ti reči, ti si budala ...! ! !
@halal passat halali mi
Srbijanski advokat pred srbijanskim pravosuđem brani bosanca optuženog za ratne zločine. Ko je gledao "Bridge of spies", može pretpostaviti kako obični građanin Srbije vidi ovog advokata. Svaka mu čast na upornosti i sposobnosti. I hvala mu.
@lik5 Nije usporedba usmjerena na Iliju, nego na advokata legendo. Ilija je nevin čovjek, nije ratni zločinac, ali je bio optuženi za ratne zločine. Pokušao sam naglasiti nezahvalnu ulogu i posao kojeg se prihvatio ovaj advokat.
@laganitza Poenta je da i medju Srbima ima normalnog zivlja, iako su vecina budale i zlikovci. Nije te lik5 razumio.
Tuzla je grad, onakav kakav bi zelio da je moja BIH.. Bravo Tuzlaci, niste dopustili nacionalistima i fasistima da vas pokore ni u ratu a ni poslije rata. Nadam se da ce tako i ostati.. Bravo Ilija, Selime, Jasmine, Bravo Slobodarska Tuzlo
Heroj a ne zločinac!
mmjnn