Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ni Hitler nije nikad nikad osudjen tako da nam je svjedno . mi gradjani BiH i cijeli svijet i svi oni koji su htijeli da saznaju sta je bilo saznali su . onaj ko ne zeli da zna istinu i ako dosad nije spoznao cud agresije i strahote genocida i logora i masovnih silovanja i mas grobnica nikad nece shvatiti. nase je da govorimo istinu i da se branimo. njihovo je da nas napadaju i da lazu. Bog Bosna i Bosanci . Volim te Bosno , volim te istino ljubim te pravdo.
sve i jedan srpski general osudjen za genocid i zlocine protiv covjecnosti. Od nasih bosanskih generala, Armija Bosne i Hercegovine, jedino 2 godine Rasimu Delicu zbog komandne odgovornosti . Pa ti sada gledaj ko je ko i sta je sta
@NosacSelminogKofera ratko mladic je davo naredbe i pusio tzv srpskim vojnicima
@NosacSelminogKofera niti si duhovit niti bitan
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nemam ništa ni protiv Srba, čak ni protiv RS-a toliko, ali je jako bitno da se ovaj ohrndani jarac osudi na način da začepi usta dodiku za sva vremena i da čak dovede u pitanje postojanje RS-a kao srpskog entiteta koju traktorista naziva nekakvom državom.
p.s. umjesto "usta" treba da stoji "labrnju"
Imas generale ako nista drugo satisfakciju da si uistinu pravi vojnik i da si zrtva belosvjetskih hohstaplera. Nazalost,to ti je samo ostalo.
@Regulator1 ,nista ne razumijem.
Pfuuuuuuj nesoj od nesoja ..... Crna bruka i sramota za sve srbe na balkanu fuuuuuj .................!
Zelim mu jako,jako dug zivot i sve bolesti ovog svijeta.
doci ce da cuje da nije kriv za genocid i da im se nasmije u lice...🤮
Bacite ga lavovima
Novinari rtrs-a ako ovo citate prenesite ratku kad on bude osudjen posrat cu mu se na grob cerke Ane Mladic :D
Dan uoci donosenja presude Mladicu, Vucic je dao izjavu za javnost, da ne pristaje na Miletovu ponudu o ujedinjenju Srbije i RS-a, Pa to i jest Vuciceva poznata licemjerna taktika, da bi prevario haske sudije i izvukao laksu presudu koja se reflektuje u odgovornosti Srbije za agresiju.
oni posteni znaju ko je i sta je, svaka presuda je bezazlena za njegove zlocine, Hag nije mjerilo pravde, Bozija svakog stigne, pa i one koji istinu iskrivljuju, nisu srbi svabe, da se izdignu iznad svojih krvoloka, poglup je to narod
samo ga zakopati u zemlju,od pasa gore da viri iz zemlje i onda javno kamenovanje , prvi bih bacio kamen!
Da hoce odmah po izrecenog presudi da zapadne u samrtni ropac da mu se smijemo u direktnom prijenosu kao i on svojim zrtvama !
treba ga dovesti da živi u Sarajevo
Masallah sto se sredio ko da je grobaru sa lopate uteko
-Ovaj covjek je svakako davno umro... Fizicki je on tu ali nema u njemu zivota,emocija a ne vjerujem ni da zna gde se nalazi !!! A sigurno je mrtav poslije izricanja prvostepene presude...
ako mu bude dozivotna treba proslaviti :D