Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klepili 6 miliona a oduzeće im se 60 000. Sa restom otplate ZATVOR kaznom i još im ostane za PROVODA ! JEl ovo pravni sistem, i koliko nas košta ovo sranje od pravne države. Probah dečko zapalit neku demokratsku državu, pa ćeš vidjet kako ćeš proć ¨!
Znaci kriminal se isplati, lijepo bogoomiii
Pa ugledaj se na politicare !!
Da bi poceo tim vodama morao bih se uvlaciti u pakash doticnim, a posto mi je glooaava sve samo ne aerodinamicna prvi i najbitniji uslov nemam, diploma e ne trazi konkursom :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Drzava je najveci lopov!
a sta je sa 5.5 milipna maraka sta je 61000k jeli tona kafu sudijama
Haj sad u Zelju. Idemo dalje!
suditi im kao zločinačkoj organizaciji,ništa bolji od zijada turkovića,po 10 godina svima
Čestitam kapetane Smrkva,krenut će te u zoru
ja 86KM i dosli mi nekak'i sudski izvrsitelje, mescini da im se tako rekne, i popisivali mi stvari u kuci.... kad ce ti sreca neam nista vrijedno tijuh para...
odose pare od jedno 12000 cijelih i deset u vjetar aaaaaaa :)
...ala ste ih "kaznili"...