Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Memic lupetao kao i uvijek do sad, jedino mi nije jasno kako vise narodu nije jasno da sa takvim politicarima nema hljeba za narod... Jedino za sta se Memic bori je njegov interes tj. interes uhljeba SDA.
sda i njeni članovi imaju najbolji vozni park na balkanu a možda i u evropi
Ima li ko narediti Grasu da se redovno ciste I dezinfikuju tramvaji I trolejbusi, toliko barem mogu uraditi ! Vozaci trebaju imaju kosulju, kravatu a revizori su mi presmjesni isto kao iz Nadrealista: Nindza revizori :)
stari znalac Adnan
Joj Hamo vidi mu glave! Massalah!
SDA smrdi.
Zar zaista bude tih preambicioznih obećanja tokom predizbornih kampanja? Mislio sam da su to urbane legende...
Javni prevoz nam je sramotan
Prijatelju nisi ti za ministra
Klasićan primjer bošnje : palamuđenje i samo palamuđenje.
Prezime ti je bas ono u stilu nadrealista. Ko je normalan mogao i pomisliti da će ovi primitivni napraviti prugu do Hrasnice a nisu u stanju ni ulice zakrpiti.
"Glupe Bosnje" ce danima naglabati oko javnog prevoza a svako ziv zna kako je Bimo otvoreno pokrao Gras, pa I malo dijete zna da je 30% radnika u grasu bilo samo fiktivno a da je od goriva ( green oil ) I tog ugovora napravljena milionska steta kao I fantomska praonoca , tendera gdje je stampac 2000 km I tako to , kuca vrijedna par miliona fakultet u travniku itd , a ovde se bosnje oko gluposti , u svakoj zemlji normalnoj bimo bi vec bio na dozivotnoj ,
"Pred Ministarstvom saobracaja KS je dinamican period..da se u narednih 12mjeseci uradi vise na infrastrukturi i obnovi vozila nego sto je to bio slucaj u posljednjih 40 godina." Bravo Adnane i puno srece u rijesavanju ovih zapustenih problema.
25 godina od kraja rata najava metra tramvajske pruge je - preambiciozna da je ostala titova juga sada bi imali metro, sa nacional patriotima i metar pruge je previse
Kad se vozis u grasovom tramvaju cetvorki koji se krece a vrata uredno otvorena, sa svim onim njegovim enterijerom ko iz kaubojskih filmova, onda samo fale kauboji na konjima da nas sve opljackaju! Maloprije scena u pomenutom vozilu.
Znate sigurno šta su trutovi. To su pčele koje samo leže i jedu med koji skupe pčele radilice. U GRAS-u je puno više trutova nego radnika i s takvim "radnim kolektivom" GRAS će ići samo unazad.
Zaista nevjerovatno zvuči podatak da nova vozila (tramvaji i trolejbusi) nisu ušla u GRAS od prije Olimpijade 1984. godine - Gdje ovaj živi - pa sve što gras ima je produkt donacije. Turci su donirali nekoliko tramvaja. Iz Amsterdama im je također donirano određeni broj tramvaja.
@testertestni1 Sve donacije su se sastojale od polovnih , koristenih tramvaja i trolejbusa,Dakle NOVA ,nekoristena,nerabljena vozila nisu usla u GRAS od prije Olimpijade 1984.