Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na sta spade sdp od onakve stranke do stete za predsjednika
Što klix briše komentare...Šteta🤣🤣
Naredio GAVRO da se brisu komentari
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ako je ovo istina onda smo daleko dogurali, ali u blatu!
Bas me zanima ima li prezime Korist
I ovaj ima aksam fakulter.
Baš Šteta, ccc
dajte mu fotelju šteta je
Velika Steta.
Meni je dosta bebo
Ovo je dno
Sa funkcijom predsjednika KO SDP ima sanse da ga vidimo na izbornoj listi za recimo Parlament FBiH ...a onda ce se odreci pozicije ministra ,a zamijenice ga neko sa saobracajnim fakultetom do kraja mandata. Samo nagadjam.
Jos hin fali Nazif Aranžman u stranci.
Pa reče: "Neka djela govore više od riječi", igre gladi mogu da počnu
Imate vi u SDP-u školovanijeg, pametnijeg i sposobnijeg kadra. Prepustiti takvu poziciju Šteti je šteta.
Čovjek godinu dana u SDPu i odmah da bude predsjednik KO SDP Sarajevo. Sramota za nekad veliku stranku, ovakve Štete su i napravili štetu u SDP-u. Ako ga izaberete, odoste u milion PM
šteta
Covjek je Konzum u crno zavio a Velpro unistio. Izgleda da i SDP ide u istom smjeru. Sretno sa pozicijom mozda nas sve iznenadi jer moglo se nesto.nauciti.na fakultetu na Sokocu.
Definitivno najgora stranka i BiH
Gledam mu teleceg pogleda