Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Adnan Huskić, pobjeglica iz rata... Sad došao da nam soli pamet o demokratiji i pravima ljudi... Izvrsno nema šta !
Najbolje je da se "analitičari" sastanu i dogovore šta je dobro i šta nije dobro za narod u BiH. Inače ste postali zlojutra, a ne analitičari. Zapamti, jedini put promjene- a u BiH je primjer Dite i radnika u Banja Luci; izlazi na ulice i traži i uzmi što ti pripada. Od sjedenja na štokrlama, kafanskim hoklicama i tu i tamo u fotelji, gospodo "analizator"i i komentatori osavite se ćorava posla. Vaši mentori, preko vas još više utiču na zaglupljivanje i vodjenje naroda u nedođiju. U nedođiji će mlatiti više dobara nego kada je narod svijestan i kako tako zadovoljan. Kod zadovoljnog naroda nema IZAMa.
Više bi i bolje čojek sazno od vidovite Džemile, nego od ovih "političkih analitičara - slobodnog diskursa". No ne vrijedi pričati glu(p)hom... Nikakav etnonacionalizam se neče raspiriti nakon popisa, samo će se imati čime narednu deceniju manipulirati kod nepismenih. A da će opći izbori promijenuti ovoga puta lice BiH neka bude uvjeren da hoće, nije raja luda više...
jarane gl.up si al pravo!klozetska poezija ti stoji!
Alijine ideje se ''ostvaruju''.''Ne rusite do daljnjeg'' i ''no pasaran''. Deklarisite se Muslimani kao Bosnjaci pa cete time dobiti jedini vi cijelu BiH. moj odgovor Aliji : -Hocete al' po guzici moj komentar za rusenje: -Dodik i Covic ne rusite BiH do daljnjeg moj komentar kao odgovor na ''no pasaran'' -Reko Aljo ''no pasaran'' pa mu narod osta sav usran.
Hajde makar će Huskić i ostali iz ekipe prodavača magle koji se nazivaju nekakvim analitičarima imat posao. :)
Duga prica ukratko, ima da ga srknemo opaaaaa. Nazdravlje i sretna nova godina. Ama izdrzali su Bosanci i gore, ima da i ovo predeveramo a onda cete "vi" da ga laznete ;-D