Komentari (236)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj je bezobrazan koliko je težak.
Katica ostavka ‼️
najgora vlada u historiji KS!!! svima nesto obečaju a nista ne ispunjavaju. od mladih KS pa nadalje!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Bravo majstoreee, uriniraj po sarajlijama
realno je reko za tiktok da malo roditelji vise provode vremena sa djecom al ne odma ti njemu telefon daj..
Konakovic se javno hvali da revolver nosa, napravio je divlji zapad od Sarajeva
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nema pravog prijedloga za sva riješenja iz omena policije! Nema ničega pametnog što bi narod odmah bez sumnje odmah prihvatio!
Imaš li imalo stida, pa što ne uhapsiš oca od ovog upucanog, glavni je kamatar u čaršiji, šta se više pravimo da ništa neznamo, zato nam se ovo i dešava
Nemam riječi
Šta je ovaj čovjek po zanimanju, parapsiholog? Pa cijela regija zna da se u Sarajevu svakih par dana puca u najužem centru, ubijaju nedužne ljude svako malo, a on o subjektivnom i objektivnom osjećaju. Je li on normalan?
Ovaj poceo ko Bisera,razmazen narod trazi previse😅
Covjek komentarise ko da je analiticar a ne ministar, teska ubleha i potpuno statican za ovu poziciju!!
Majmune podnesi ostavku
Nema veze sa ovim nip ni katica, ovo je jednostavno refleksija svega onoga u čemu mi zivimo od rata pa na ovamö, a kulminaciju dozivljava uz tiktok mudrolije istaknutih krimosa. Btw onaj mali iz Beograda je inspiraciju nasao u pjesmi Saletova osveta a zapravo je bio okidac za mnogo kasnijih slicnih napada Ili pokusaja istih....
Nema dečko djece pa zato ili ih voza od vrata do vrata uz pratnju tjelohranitelja. Naši političari bi se snašli i na Karibima sa Jimmy "Barbecue" Cherizier, leader of the 'G9' coalition, speaks during a press tour of the La Saline shanty area of Port-au-Prince, Haiti November 3, 2021.Reuters Jimmy "Barbecue" Chérizierom.
Simptomatično!
Čuj on se osjeća sigurno. E pa bolje bi bilo da te odmah mijenja neko ko se, za razliku od tebe, ne osjeca sigurno (kao i narod), tada bi taj novi sigurno nešto pozitivno uradio da se i narod i on osjećaju sigurni...
JEL' OVAJ UOPŠTE ŽIVI U SARAJEVU ??!?!?!
Ja iskreno tebe Admire nikad nisam vidio na ulicama Sarajeva da se kreces , pogotovo u nocnim satima kao ni vecinu politicara , vi imate vjerovatno posebna mjesta gdje izlazite kao i pratnje licne !
Naslov dovoljan da znas da ministar Katica umjesto da se prihvati problema ide na standardno naslijedje komunizma - populizam. Svi su krivi samo on nije. Najgori tipovi politicara - komunjare, a ima ih svuda, od SDA do trojke.
Daj i meni pratnju i vozača 24/7 i da mi djecu voze u školu pod pratnjom i ja ću se osjećati sigurno.Zar te nije sram ovakvu izjavu dati.