Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je vrhunac primitivizma! Jedan đikan čak poredi Bošnjake u bijeljini sa onim protjeranim Bošnjacima u Švedskoj i pita se kako u Švedskim školama nema Bosanskog jezika? Svako dalje komentarisanje je suvišno!
Bošnjaci mogu da se koriste bošnjačkim jezikom, niko im to ne brani, ne razumijem odakle sva ova frka.
Da li Bošnjaci u Švedskoj imaju u sklopu nastave Bošnjački jezik? Nemaju, imaju posle časova. Pa neka tako bude i u našoj državi. Moramo se ugledati na napredne države.
@MarshalTito1 Još ljiljani simbolišu krst, a oni muslimani. Smejurija.
Mi Bosnjaci smo se pomirili sa time da zivimo u svojih 18,7% i da se necemo mjjesati u unutrasnje poslove RS, HZHB i Babine Krajine
Evo prilike za Ustavni Sud da reaguje, stoka se tako uci ne ide drugacije.
Pozivam javno ŽELJKU CVIJANOVIC da prizna da je MUŠKO
Poručila da hoće, ako Salkić prizna da je tranvestit.
@TrebinjeNikadJace ćelav je a ima i racku