Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hmmm...Na hajr
Ovo sa Nasom strankom sada prelazi u tragi komediju, pa ovaj covjek sta je uzeo da radi sve je propalo, jeste li uopste svjesni koga ste kandidovali. Opet ista prica, kandidat u kojeg ne vjeruje ni sama Nasa stranka. Rijesice to Sabina Cudic inicijativom da se dekretom daju mjesta nacelnika po opstinama. Naravno inicijativa u skladu sa njenim politickim kapacitetima.
ma prijatelju, trebao si kao kolega ti iz aktivnih sportskih dana Konaković, prvo u SDA pa onda vila na Poljinama............
Samo napravi reviziju rada Lopova Dževada Becirevića i ne moram ni sta vise raditi do kraja mandata
Extra covjek. Posten i karakteran prije svega.
jos jedan propali kosarkas hoce u politiku
hahahhahahahhahhaha aprilililili
Ako je bude vodio kao i KK Bosna ode sve u ..........