Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kasno
BA1401030022198191 sam dobila ziro racun VOLKSBANK: SWIFT:VBSABA22 ALI DALI CU NAZNACITI SARAJEVO BOSNA I HERCEGOVINA I DALI CU NAVESTI IME.........
CIJENA POZIVA 2KM
Otvoren je humanitarni broj za pomoć Adisu Junuzoviću - 090 291 053, kojim svi u BiH mogu donirati za njegovo hitno izlječenje. (niko nije napisao koliko se donira s jednim pozivom?)
moram da pisem detaljno: adisu je najpotrebija klinika kjoa bi ga preuzela i uradila nepohodnu transplantaciju, jer nemamo povratnu informaciju ni od jedne klinike koja bi uradila neophodno. i a u ponehjeljak ce se pokrenuti humanitarni pozivi putem operatera u bosni, sto se tice ziro racuna ne moze se preskociti protokol... uclnite se jer cte biti vise obavjesteni...http://www.facebook.com/photo.php?pid=804935&op=1&o=global&view=global&subj=1246884602&id=1174 u svakom slucaju hvala svima
broj komentara na ovaj clanak i uopce zainteresiranost za njega puno govore o svima nama... a vi na sa-x-u postavite clanak na homepage, ovo je alarmantno stanje!
dajte humanitarni br. za ovog momka
TEK U PONEDJELJAK SE MOZE ZVATI OSOBA NEDZAD JAŽIĆ NA BR 033 215 156 za humanitarni broj da se sredi I POTREBNO JE NEKAKVO ODOBRENJE OD RAK-a (regulatorna agencija za komunikacije)
objavite bilo kakav broj ziro racuna. ovako tesko da cemo ista uciniti. i taj telefon je potreban. glupi telekom, neka barem za to ne uzimaju novac, ionako uzmu od svakog naseg poziva :(:(:(. ako neko moze doci do Batka, neka mu se javi. On uvijek uradi sve sto moze da s epomogne.
Evo i ja sam zvao sada zena kaze, ta tetka od malog da je teska situacija i da se za broj treba platiti,a oni nemaju love za taj broj a ziro racun sto nemaju ne skonta ja nju bas ,al nejse evo ima raje koja je spremna pomoci pa prikljucuejm se i ja sa svojom rajom! Evo vidim ima neko iz Njemacke se javlja,predobro kontaktiraj zenu na ovaj broj pa i nama javi ,ima bas u Becu skupicemo love neke pa poslati.
DAJE DIJETE KAKVOG GUZONJE ODMAH BI SE NASLO SVE OD PARA PA NADALJE ALI IMAJU I ONI DJECU SVOJU STETA DA NJIMA STA BUDE VEC TREBA NJIHOVIM RODITELJIMA DA UMIRU A NEMOGNU KREPATI.
DRZAVA NAM JE PRAVA FUJJJ
sad sam zvao 1182 i rekli su mi da moram ujutro nazvati 1444 (telekom) pa da vidim sta je potrebno za hum. br. ne mogu da vjerujem da bi neko uskratio hum. br. ovom momku?!?
JA NEZNAM JESTE CORAVI BROJ VAM STOJI MOBITELA EVO KOPIRAO SAM ZA VAS: Za sve koji mogu i žele pomoći više informacija se može dobiti na kontakt telefon: 062 140 - 616.
Ja cu sutra ili ponedjeljak otvoriti racun u njemackoj i proslijediti ga dalje. Mozda na forumu da otvorimo temu. Moj email: [email protected]