Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postoje li teroristi nemuslimani?!
I mi svog' konja za trku imamo.... :)
Ćinjenica je da su mnogim mladim poturicama biološki očevi Srbi,pošto su bule lijegale pred srpske vojnike 92-e god.Nisu ih puštali do stanja dok nisu mogle abortirat,a onda su vršili razmjenu.Prema izvorima Harisa Silajdžića i Jasmile žbanić,oko 150 000 mlade poturčadi(17-20god.)nosi srpske gene u sebi.Tim izvorima moramo vjerovati.
Nikakvo čudo nije što su sljedbenici lažnog proroka,ped.ofila i kozoyebca najveći teroristi na svijetu.Između REPUBLIKE SRPSKE i orjentalnih 24% treba sagraditi 3 kineska zida,da se potpuno odvojimo od necivilizovane,primitivne i zaostale azijatske marve.
Pa i to je neka vrsta uspjeha da Tamni Vilajet bude na nekoj listi Top-10 al naravno to pozitivna lista nije.
dobro oni ocistise ovu listu, samo naprijed
Ni Spanci, odnosno Baski, a ni Irci ne dizu nikoga izvan svojih zemalja u zrak i ne mijesaju cijeli svijet u svoje interne sukobe. Oni ne prelaze granice svojih drzava. Da ste i vi ostali i dizali se medjusobno u zrak ne bi niko ni primjetio da postojite. Dobro, mozda i bi. Prodali bi vam municije i eksploziva. Samo tu je vec rijec o poslovnoj aktivnosti, a vi ako vam je ceif da jedni druge medjusobno dizete u zrak, naravno u svojim zemljama, bujrum. Problem je sto vi cijeli svijet uvlacite u to i pokusavate silom nametnuti svoju vjeru i obicaje i (ne)kulturu. Nedavno je jedan u S. Arabiji pozvao na masovna slL0vanja u Slrilji. Opet izvan svojih granica! A na to nemate komentar!!!!!! Sta onda zamjerate Srbima za isto u proslom ratu, a kad vas brat poziva na to ni mukajeta!?
on je pravi bosnjak,...a ne ko ove sarajevske piichke samo kukaju i osudjuju sve oko sebe a sandzaklije im odbranili grad
sve zavisi ko sastavlja listu ili ko cita i misli da je lista ispravna
Hhehe,barem su u necemu hude Bosnje medzu prvih 10 u svijetu.
Najlakse je udarit po Sandzaklijama. Ne pitate ko je bio u Armiji BiH kad vas je trebalo braniti.
bosance pod zemlju! ali izostavit srbe i hrvate
nisam zadovoljan, slali smo ga u najbolje škole za obuku u Gornjoj Maoči i Gluhoj Bukovici,a on osvoji tek 9.mjesto od 10 takmičara...tanko je to, prvi il ništa,svijet pamti pobjednike
posranik Medunjanin,a.l..l.ah ga nagradio
samo bih da napomenem, da ovi neki navodi serbskih nimfomanki o tome kako su ih j.e.b.av.a..li moji turski vojnici aposolutno nisu tačni ! moji turski vojnici su bili disciplinovani uredni i vojnički časni ! serbkinje su g.u.zi.l.i. janjičari-srpska djeca odgojena u socijalnim turskim ustanovama jer se roditelji nisu o njima mogli i znali brinuti ! to je još samo jedan od dokaza da svi naši napori na kultivisanju i pripitomljavanju srpskog gena su ostali uzaludni !
vera: prdoslavlje-neki mix paganstva i kršćanstva ( kršćanstvo primili da bi se uvukli bizantincima u pakaš ! ) nacija: Servijaner-sluga, posluga, konobar pismo: klinasto, rusko pismo, inače prekršteno u srpsko zastava: ruska zastava sa bizantinskim orlovima jezik: pećinarski bre sa brojnim turskim rečima nacionalna ku-inja: gibanica, krvavica, čvarci, krmeća crijeva i beli luk odjeća: šajkača, šubara ( da se čovjek može istovarit ko u tutu, kad ti se prisere) opanci zavrnuti na vrhu po srpski '''imna: Bože pravde, jer nikad je nema medju našim servijanerskim narodom, despoti vladaju nama oduvek od cara Dušana preko Karadjordja, Obrenovića, Karadjordjevića do Karadžića i Dodika.. površina zemlje: sve manja i manja, ali mi to nadoknadjujemo urlanjem po utakmicama : Kosovo je srce Srbije ! nacionalni instrument: gusle i frulica za ovcama
Tipicno za muslimajmune mahalce - primitivce ,kad pocnu sa njihovim nazovi "komentarima " bez ijednog valjanog argumenta i sve se svodi na mahalasko vrijedjanje vrteci u krug uvijek jedno te isto,saznanja su pokupili u njihovim kafanama ,na besposlicarskim kaHvama ,ili su nesto pronasli na Internetu a prisvojili samo ono sto njima i njihovom zaostalom umu odgovara,ponajcesce izvlaceci cinjenice iz konteksta ! Jad i bijeda ,sto se dokazuje svakim njihovim nebuloznim postom koje odasilju iz nekih internet kafica ! Kad fukara pocne da pametuje ,onda znas koliko je sati !