Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo je bilo pitanje vremena kad ce se ovaj lik koji je poznat kao licemjer, koji je i putem austrijski medija po muslimanima udarao za malo pažnje, oglasiti ... Sad ima dzemat koji vodi putem fejsbuk grupa i skuplja vitre. Tako je to kad imas poremecaj licnosti.
@Graz123 -- de ba, sto se provaljujes, u Gracu je iz zemlje izrasla dzamija, mora da si ju ti napravio :) ,
A sad jedan ozbiljan komentar na ovo tvoje adise aka "evropejac". Taj Mahdi Mekic o kome i Sarajevo, a i dio Graza priča loše, je možda najzaslužniji zbog čega danas džamija dobija svoj oblik, ali ti nećeš to priznati jer imaš korist na sve strane...
PS nemaš nikakav kredibilitet da pričaš o nečemu šta nisi podržavao a ni bio dio cijelog projekta duže godina, a ni procesa od 2016. Lutaš džematima u gracu i pokušavaš samo sebe promovirati. Znam te iz školskih dana, nisi se puno promjenio.
P.S.2/Ovo se sve također odnosi i na ličnosti koje su bile ili su upetljane u ovu veliku javnu aferu,veliki spor.A koje nisu muslimanske vjeroispovjesti..Da li su pozadina, firme, ovi ili oni stiffteri,političari...Razmislite da li nas želite još napadati,otimati,podvaljivati?!Predajte nam dodatne info,našu imovinu i naše izdajnike i pustite nas na miru i u miru!Ne treba vam na njemački!vi ćete sebi svi sve ovo ionako prevesti i analizirati!Obavještajno ili kontraobavještajno😛.
Vi da imate dokaze kakve vec bi ih pokazali svima i nebi blebetali ovako. Mozda su to dokazi protiv vas,covjek se za slamku hvata kada nije u pravu.
Trećina noći ramazana je!A ALLAH JE TU! Desetljeće su dušmani i interesđije bile naše iskušenje!I dobro je tako!Sada smo kroz sva ta iskušenja I jači.A kako vi spavate?koliko god ste htjeli da izgubimo imovinu,snagu, nadu i budemo razočaraniji upravo obrnuto se desilo👏😀🕋! Svemu dođe jednom kraj! A i VAŠ se uskoro bliži!
P.S. Onaj tuđi HAK,koji ste oduzeli i sve ostalo materijalno i ne materijalno će svakoga pojedinačno iz te igre stići na ovom dunjaluku,a i drugom svijetu!Tako nam Allah pomogao!Pa vi odlučite!
Pa nemojte prati pare i zavađati i varati vjernike. usput,nego se operite se djelom!da višeglavom zmijurini otkinemo glavu brže i lakše.Ili želite i vi završiti kao višeglava zmijurina i za iduče naraštaje žigosani kao izdajnici Bošnjaka, islama i što je najgore neprijatelji Allaha dž.š.?A nemojte misliti da ćete proći zato jer;Allah pušta i Allah sve spletke zna,a vrijeme će doći!A on je najbolji..!Bez obzira što se osječate zaštičeni nekim službenicima i lobijima!
Pa dobro srcem razmislite ili bar umom!Srcem mogu samo oni koji su svjesni da su koristili islam i mumine za ovodunjalučke marifetluke.pozicije,interese,pa i zapošljavanja i da je to ogroman grijeh i izdaja pogotovo,ako ste još ne samo upučeni u vjeru i Allahove zakone nego i vjerski predvodnici.A umom oni koji ne žele,ali osječaju da ovako neće u nedogled i da će se razotkritijavno.A zna se i imaju dokazi.
Odnosi se znači na sve i svakog makijavelijevca,koji se osječa iskorišten i bio učesnik korupcije zna gdje se javiti.a vjerujte ne samo da se čistite nego vam je pametnije biti pokajnik.Mi znamo sve od početka,ere Kalajdžića,ere memiča i njegovih razgovora u kučnim posjetama kod M Itd.SVIH ULOGA!do sada zadnjeg,pa i zadnjega rada kao nor.fasade na džamiji.Znamo za ucjene.Od sitnih marifetluka i hedija do večih marifetluka i hedija!I učesnike!Od zakačenih do aktivnih do nizdajnika.
A MI ZNAMO KOJI STE I ZNAMO KOGA OD VAS MAKIJAVELI UCJENJUJE I ZAŠTO.znamo i za njegove snimke,prodiranje u mailove Itd.tako da se ne bojite da on samo zna.pa odlučite.Želite li prije ili kasnije.A kasnije je bolnije i gore i dole u Bosni bome.neki ste izdali,a imate funkciju,pa razmislite kako će bolno biti,ako se sami ne pokažete i ne prijavite što mi već znamo.
P.S.pokajte se i dođite ostvareno kao pravi vjernici istinu kažite.biti čemo diskretni.pokajte se i nadoknadite grešku tim da počinitelje kaznimo.nebitno koliko ste se ogriješili o ummet,islam i Allaha.da li 5ili 50000.svejedno jeste li bili ili ste predsjednik IZBE,član IZBIH,član te zločinačke organizacije,ili u nekoj funkciji u gradu Grazu.ne bitno!budite hrabri i operite se u mjesecu ramazanu.
P.S.Pozivamo sve,koji su primali mito,veće hedije tj.bili zadnje desetljeće nekim dijelom zakačeni ili učesnici korupcije u vezi gradnje i Makijaveli bande da nam se obrate.znate već kome!imate više ljudi,kojima se možete obratiti,pa izaberite šta vam duši lakše
Tražite pravu istinu i Pravdu i nači čete to što tražite!I zapamtite nemojte dati da vas dijele, da vas odvajaju od matice!Fitne i napadi na Bošnjake su najjači!Jer mi u povijesti ipak nismo nikada bili neovisniji i jači!Netko od nas je slab,pa padne na njih netko je jak i savlada iskušenje!Budite jaki!Nemojte pokleknuti i povjerovati kao mnogi kada im se baci kost i odvajati se.Svi za jednog jedan za sve!!!
Vi sto se pravite da samo vi istinu znate bas lupate jer ne znate kada je poslato to pismo od Mahdija.Prvo za to trebate tacnu informaciju pa onda dokaz za svaku tvrdnju jer islam ne dozvoljva da se bez cvrstih dokaza optuzuje neko i pokazite to da svi vidimo .Dokazite istinu i jos nesto NAUCI PISATI .
Raspitajte se kod mnogih koji su tobe došli.i reči će vam svoja iskustva kako su njih profesionalno psihološki varali i lagali i zavađali.nazovite sve bivše imame i raspitajte se o njihovim iskustvima sa tim ljudima.ima dvije strane pa čemu jednu samo slušati!nemojte da vas varaju sektaško-lobističkim forama!I razmislite zašto je baš u ramazanu slao Mekić ove lažne potvore???kojima privlači pažnju na sebe i skreče sa teme!Na čije osječaje igra!
Pitajte u kojem ste vereinu uopče registrovani.budite oprezni!banda je to koja se skriva pod krinkom islama i pod krinkom gradnje džamije!često krivo udaraju na osječaje ljudi!IZBA je ozbiljna transparentna institucija.A u kojoj se vi manjina nalazite?koriste vas dobro obućeni M,interesđije i dušmani.vukovi odvojili stado!Čvrsto se držite zajednice i Allahovog užeta!Jer tako smo i počeli.Idemo zajedno i završiti.vidite i upitajte srce!uvijek ste dobro došli u naše saffove iz!
Vas koji slijepo pratite makijavelija i njegove spletkaroše pozivamo da se dobro raspitate.zašto su tada izbjegavali potpisati statut izba.gdje ih on ograničava?pa ćete bar skontati dio zašto su prevarom izbjegli stvari oteli imovinu i napadima skreču pažnju sa njihovih djela.pročitajte statute IZ i vidjeti čete da nije ništa loše u njima i da se ne radi o materijalnim interesima.nego samo o sklopu zakona koji čine red i predstavljaju principe i načela islama.
Dobro se informišite o cijelom slijedu makijavelijskog ataka i konflikata.raspitajte se o udruženjima,kompletnim protokom financija od džemata u h.g.gasse,kamena temeljca,blokovima,pa do sada.i nemojte se iznenaditi,ako vas krenu grubo šikanirati.gdje su čuvali pare tko je imao u privatnim kućama uplatnice i pristup računima i zašto kasa nije nikada bilo na zemljištu.
skretanje pažnje na to da netko dijeli šaku mafijaški organizovanih paradžemata sa imamima plačenicima odbjeglim za sitne interese od matice vam neće pomoći da ostanemo na temi.i folovi da netko želi kasirati nešto ili kontrolu nad onim što je u stvari od početka njegovo i od početka u ime IZ Bošnjaka.Pozivamo sve da se dobro informišu tko si ti ljudi, koji vode šta su prije radili i šta sada rade i imaju.koje su prije poslove i nekretnine imali a koje sada