Komentari (361)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mrš u p.m.
Mora zenu cuvat' od "Gusinjskog Primata"...garavi Gusinjac ne bira rupu...
@babo se ceslja zavuce ga raso njoj trebate covjeka razumjeti
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Odlican potez SBB-a. Svakim danom sve vise pokazujete kakav ste krs!
@BozeSvasta covjek sam cuva zenu
h8er ti vječito na suprotnoj strani. sda će ih pomesti na izborima!!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Definitivno je jednostavnije gledati sa strane, kritikovati lošu vlast, i kriviti ih za lošu situaciju u kojoj se nalazimo. Ali, mi smo svojim vlastodršcima dali moć da upravljaju nama (direktno ili indirektno). Zato je odgovornost na svima da damo svoj doprinos u mijenjanju loše politike koja nas je dovela na rub egzistencije, i moju podršku ima svako ko se odluči na taj korak.
Da barem imamo više mladih, obrazovanih i stručnih ljudi koji su se spremni boriti za pozitivne društvene promjene... ne samo za sebe i ovu generaciju, nego i za ono što ostavljamo našoj djeci. Hrabar potez, i sigurno neće biti jednostavno, ali vjerujem da je moguće ako se promijeni svijest naroda
pak-šu šćepin
Svaka cast, samo naprijed, ovoj drzavi su potrebne osobe ,koje ce doprinijeti njenom razvoju na pozitivan nacin.
Svaka cast, samo naprijed, ovoj drzavi su potrebne osobe ,koje ce doprinijeti njenom razvoju na pozitivan nacin.
Ovo je osoba koja ima gard da kaze kako stvari stoje i treba mu dati punu podrsku u radu.
koliko sam upucen radi se o strasno inteligentnom liku, koji ako to upotrijebi i u korist kampanje i naroda bice bolje svima nama sigurno! Samo naprijed..
Jednog gusinjskog primata koji nijednu verziju jezika na Balkanu nezna niti tecno niti ispravno da govori, sem mozda albanski koji nemogu procijeniti jer ga negovorim, proglasiti i forsirati kao vodju Bosnjaka dok je on istovremeno jasno prepoznatljiviji kao Scepo i uz to jos glumiti sposobne i uspjesne i nekoruptne politicare je zaista mizerno i tako providno pa djeca u obdanistu vas nebi shvatila zaozbiljno zaboga!
Dinastija Arapovic & Scepo
e jesi i izabrao stranku najvećeg seljaka, moralnog kepeca, privrednog a vjerovatno i političkog disidenta u sudskom procesu....a i tvoje prezime govori da si trenutno u njihovom rangu, bez vlastitog mišljenja, ovisan o drugima i izgubljen u masi političkih narcisa
Sve će se uraditi da se u ljudima ne probudi onaj crv sumnje da može biti bolje.. jer će onda zahtijevati bolje. Zato nas je na klixu 1000, a na protestima jedva 20. Svako ima slobodu izbora, da se bori (za promjene i protiv promjena) ili da ostane pasivni član društva.. ali zašto kritikovati nekog ko je odlučio da se bori za ono u što vjeruje?
Možemo imati podijeljena mišljenja o njegovom političkom izboru, ali čovjek uskoro brani doktorsku disertaciju u oblasti političkih stranaka. Ako to znanje i iskustvo želi primijeniti praktično, i iskoristiti za nešto korisno, zaslužuje podršku.
Bolje probaj karijeru gimnastičara, odavno se neko nije tako uspješno i precizno pokenjao sebi na glavu. Čuj priključuje se izumitelju Avaza jer mu je dosta medijskog terora.
haha prestao si kritikovat nakon 15 godina? hehe haj nemoj molim te, de nastavi ziv bio. makar si radio ono sto volis, sad moras lagat i pretvarat se
Jak Žuti...jbg,malo mu bilo 3300 mjesečno. Hanuma troškali,sad kako je ušla u politiku,valja to finansijski pratiti. Prijemi,televizija,turneje sa Šćepom...a žensko...hoće da se sredi,popije,pojede....hahahah. Moj Žuti.