Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Adis Ahmetović je rođen 1993 u Njemackoj. Roditelji iz Kotor Varoša. Kotor Varoš je grad kod BL, koji je Stevandić ``oslobodio`` 1992. godine, ima na Youtube ... Karma je čudo.
Nažalost odrekao se BH državljanstva i ima s BiH veze koliko i Hans. A na izjasnjavanju za izbore napisao da Njemac.
Što se ovaj mali uspalijo pravi bošnjo iz dijaspore
Mali je dobar... Dokaz kako se postuje drzava iz koje dolaziš, konferenciju odrzo na njemačkom...A ne ko naši vade pasoše druge države, a dnevnice uzima naše....
Ovaj gospodin Adis ili ne zna skim ima posla ili nema pojma šta se ovdje dešava. Nije dovoljna samo priča i obećanja bez ikakvog utemeljenja. Treba djelovati i omogućiti BiH gradjanima da udju u NATO i EU, a to se mora uraditi brzo jer će kasnije biti skuplje i nemoguće jer su pravci djelovanja jako loši po BiH...
Zaista je lijepo za cuti naseg covjeka koji je educiran i koji se ostvario i to van BIH
Stabilišu BH ekonomiju tako što joj uzimaju najvažniji resurs koji ima,mlade ljude. Svaki dan mi iskoči oglas "Deutsche Bahn zapošljava". Izgleda da njemački političari kao i prosječan Klix čitatelj misle da se BH ekonomija stabiliše tako što joj uzimaš mlade i obrazovane ljudi koji će na ljeto da dođu u BiH i potroše 1000€.
taj koji misli da Švabo ima nas u interesu Njemačka zemlja koja umire, očevi i majke bi im svi krepali da ne bi bilo radnika iz Istočne Evrope.
A sta ovaj kobajagi ne zna bosanski?
Ova Pendes ista Majkicka... ne mozes naci elegantnu i normalno osobu ni u HDZ-u ni u SNSD-u. #seljakluk
Jos malo pa ce mo u spejs. Eto gdje nam pamet ode. Ostali samo mi glupi ovdje haha. Sta ces, pamet nam otsla u izvoz. Ma ima nasih 'velikana-bluza' i po americi. Kao sto sam rekao, samo nas nema u spejsu, al i to ce jednog dana.
germani su najvise cijenili bosnjake od svih naroda na balkanu
koje samo mocno ime nosi: Adis
objavite vi nama rat, mi cemo kapitulirati, vi cete nas preuzeti, bicemo pod vama narednih 100 godina i bice narodu bolje. Niko nas nije zeznuo ko Gavrilo...
Bolje da nas sve povedeš u Njemačku.
Bjaži bjaži baa
Treci Bosnjacki clan predsjednistva sa zlatnim ljiljanom zeljkom i sefik 😁