Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uz duzno postovanje ozdravi ti decko ali zasto niko ne govori o tome da je upravo ovaj fudbalercic neproisno preticuci ugrozio ne samo svoj zivot nego i zivote ostalih koje je unesrecio svojom de bi lnom voznjom zasto niko ne pise kako su ostali iznesrece a on sam pao sam se zamalo ubio
koja je ovo krkancina u privatnom zivotu, onako sa jaranima u kafanu kad izadje... proc kroz crveno na semaforima i vozit preko 120km/h... sta ocekivat, zao mi ljudi koji su stradali zbog divljanja ovoga divljaka...
Jadan momak ccc
Interesantno kolko su pozitivno ocjenjeni komentari @fujvise i @kontra, međutim broj komentara koji osuđuje ovakvo ponašanje je relativno mali. odvratno ponašanje sarajevskih malih sitnih idi.ot.čića koji misle da su neko i nešto, i onda ugroze živote normalinih ljudi, koji se normalno voze gradom, često sa komplet svojim porodicama, postaje sve nepodnošljiviji. ne prođe noć da nakon 10-11 naveče ne vidim neke glupe \"trkače\" kako gaze glavnom ulicom. drago mi je što je dečko ok, ali bi najbolje bilo da svim tim deb.il.čićima policija napravi ovakve masnice prije nego nastradaju nedužni kulturni građani ovog napaćenog grada.
@Dodig Mostar slobodno neka svaki Vlah dodje u Sarajevo i na glas kaze to na Bascarsiji, vasa djeca su dobijala po ledjima i u Dobrovoljackoj i na Dobrinji, i po tramvajima, a navijaci vam ne smiju doci u Sarajevo jer ih i pored siloih kornjaca ne mogu zastiti. Jos nesto: Prva utakmica Slavija - Sarajevo, sjetite se ko vam je ulicu: Draze Mihajlovica u Lukavici demolirao i poskidao table na pocetku i kraju ulice i po kucama ???? Smrt fasizmu
...daj sklonite ovog degenerika sa naslovne strane.
guro sam ti mami heroin u pakas, a ona je vristala k\'o azijska djevica
dobra mu ova maja
aner je odavno pozelio da umre , narkomancina odvratna
Ima da ti Beslija i drugo oko dotjera
Joj kako je nas narod odvratan,pa sta je sa vama ljudim puni ste neke zlobe,sta,bilo bi bolje da je poginuo pa bi vam srce bilo na mjestu.Eto vi svi koji ste ovde komentarisali,nikada u zivotu niste prestizali auto,ma dajte o cemu pricamo o vasem licomjerstvu,,vi ste svi najpametniji,najbrzi,najsigurniji,najjaci,,joj nastavite to sebi govoriti mozda i pocnete u to vjerovati.Neka se on oparavi i da se nikome ovakve stvari ne dese.
Želim ti brz oporavak, ali zapamti Adine sine: CAPAJEVO JE CPbNJA
tako prolazi ko se k.u.r.č.i...i srbi su se kurčili na Kosovu pa znamo kako su prošli
Prvo red je bilo da se izvine radi gluposti koju je uradio....i da to bude u prvom planu.... Drugo ove priče o spremnosti prije derbija ....realno 3 sedmice gips.....fizikalna najmanje mjesec.....a za to vrijeme bez treninga.....realno na terenu na proljeće. Bitno je da za volan više ne sjeda.....a na terenu ne može nikakvo zlo napraviti.
Ti si bolestan :(
Cuj Robija Vlasine sto mu smeta zelena trenerka. Vlasina odmah otisla krmetine od muke da zdere a Isus je nije jeo. Trebabi li svi nositi sto vise zeleno, izgleda Vlasinama je muka od zelene boje iako Italija, Irska i Mexico njihove drzave imaju to na zastavi.
ta ce on ba