Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko ne smije da hapsi nas politicare a pogotovo nase bratske koaliciione partnere u cudenju je bio Osmanovic
@Walter2: Ne drzavu, nego vlast. Drzave nemamo druge, a vlast je prolazna i vlast donosi odluke.
Koji kreteni su na vlasi nevjerovatno, ne zna glupan formular popuniti!
"Adil Osmanović o hapšenju Bakira Dautbašića: Dešavaju se neke vrlo čudne stvari"...... da neko se drznuo da udari na "naše" ljude "......
Ako nema oraha u Dzepovima sta je problem pustit ce ga nego izgleda ima pa to je problem onda
Ma i ti si za hapsane, koliko si izbjeglicke pomoci hapnuo
Pa normalno da su cudne jer pocinju da se hapse oni koji trebaju da se hapse a ujedno su velike ribe.....I meni moj Adile cudno da ne mogu da se nacudim!!!!!
ova ružna hinja na drugačiji način priča istu priču kao i njegov riđobradi kolovođa ujedinjenih bosanskih lopova. Možete misliti kad za 30-40 godina djeca u školama budu čitali o mračnom periodu korupcije i lopovluka u Bosni, a Adil tad bude pod zemljom fizički a u psovkama budućih generacija među prvima na listi. hahahahahaha ništa bolan Adile neće ponijeti sa sobom.
Jebi ga Adile. Ćelo ubio srpskog svata a vi niste istražili ubistvo dvadeset godina, sve dok se i Ćeli to isto nije desilo. Sad se prihvatila SIPA da najzad skonta ko ubi Ćelu, A TEBI TO ODJEDNOM IZRIČITO SUMNJIVO ??? Da je ĆElo dobio od tvoje SDA dvadeset godina kad je trebalo i sad bio bio u zatvoru, al živ i zdrav ! Možda samo malo manje čio nego što bi inače bio.
Da jako cudne stvari se desavaju. SBB koji je dobio nula bodova na izborima za zelenim stolom dobio ministarske pozicije. Pa je li ovo demokratija ili pijaca piz...a li vam ma...rina!
Nešto se čudno dešava kad se hapse kriminalci.
Dobro ti Adile nije čudno da za takvu konstataciju dobijaš crkavice 6000 KM mjesečno plus pare za rad koji dobija SDA za tvoje OPSERVACIJE. Odakle ba više, ne čudi te nimalo ? Otpuštate 4 puta više radnika neg što primate u radni odnos, penzioni fond u dugu 150 miliona KM, kako ćete ga popunjavat novim otpuštanjima. I dokle ba Adile više tako??
JA kad vidim Sebiju čudno mi djeluje. Uvijek bi prije reko da radi na lašvanskoj petlji a ne na UKC, i to na čelu. JBGA. nikom na čelu ne piše šta je u stvari !!
, da je u sluzbi istih, nepotrebna, kontraprudiktivna i da je za obicnog covjeka potrebna potpuna druga drzava ako se vec postojeca ne moze ostvariti kao korisna. ovakva je ona kao volovski ram napacenom insanu, koji samo ore i sije a nista da nikne. obicnom covjeku ona uopste nije potrebna. ona je krucijalna i esencijalna samo za ovakve glavonje i njihove Sejebije...
da nisu dosli vanzemaljci..
MAnje duvaj marihuane Adile pa će ti se manje i pričinjavat čudne stvari. Inače TI SI ADILA ti na predlog Dautbašićeve švalerke oktobra prošle godine oformio komisiju za promociju zakona o upotrebi medicniske MARIHUANE !! Al da to ne bude dovoljno čudno, u Fahrinom rodnom kraju MArihuana je samonikla biljka , a Fahro tamo ima ogromne površine zemljišta pod tom biljkom. Dakle imao bi pod Dautbašićevom švalerkom MONOPOL za snabdjevanje BiH :)) KAd bi bio oslobođen za ubistvo ! A na vlasti je već.
pretpostavka je da su sud , tuzilastvo i policija nezavisni drzavni organi koji rade u interesu NARODA i "drzave". kad visoki funkciner ili visoki funkcioneri(stranacki i "drzavni") komentarisu rad istih objasnjavacu sve kao samo jos jedan poligon politicke borbe, obican covjek se zapita kad pocinje pocinje pravda a kad stranacka podmetanja i sta je smisao svega osim podjarmljivanje tog obicnog covjeka. hocu reci da ako su navedeni organi u sluzbi navedenog, da drzava ne postoji,
oj majko drzave. svi se cude sto je frajer uhapsen a bio u koaliiji vladajucih stranaka. jel to se ne moze kriminalac uhapsiti ako je na vlasti WTF????
Ma ovaj GLUMAC i glupson sad pokusava da polize cmar Kratkom i pokusava servirati nekakvu UROTU !!!! NEMA UROTE ima samo tuzilac amerikanac koji ce Kratkog i Keljmendija a i svakog ko stane iza njih unistiti. Pustili ih niz vodu sefovi iz begesa jer znaju ko je gazda. A ti adile, a i tvoji jarani, svi cete zaplatit po drugom principu, NEMA ba nikakvih cudnih stvari da se desavaju, samo vam svima dolazi vakat kad cete biti raskrinkani i osramoceni.