SDA predstavila svoje kandidate
31
Adi Rifatbegović kandidat za načelnika Tuzle
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Adi je mojoj supruzi spasio život...onda kad se ona borila sa karcinomom. Danas je ona fala bogu dobro i izliječena.Najmanje što mogu da uradim da glasam za njega.Hvala svima koji su ovog čovjeka kandidovali i dali mu priliku da nastavi svoju misiju pomaganja.
Dobar lijecnik sigurno jesi, ali pored Jasmina nemas nikakve sanse!
Jasmin Imamovic ce ponovo pobijediti, u inat svim bolesnicima sto ne vide koliko je taj covjek uradio za tuzlu! A Adiju svaka cast kao ljekaru i mislim da treba i dalje da se drzi hirurskog noza i da se ne petlja tamo gdje mu nije mjesto!
Ovaj je \"došljo\"? Pa i Jasmin je iz Rahića, nije ni on \'domaći\'!!
BREAKING NEWS! Novosti iz Alijinog rahatluka Bosna i Hercegovina je svrstana na popis 20 najjadnijih zemalja svijeta. Sa indeksom siromaštva, koji iznosi 47 posto, stopom inflacije od četiri posto i nezaposlenošću od 44 procenta BiH se našla u društvu sa Kenijom, Zimbabveom i Iranom. Ovdašnja javnost nije iznenađena ovom činjenicom jer je u državi u kojoj žive prosječna plata oko 800 KM, a potrošačka korpa oko 1.800 KM. Ako je vjerovati ocjenama analitičara, socijalna slika neće biti ništa bolja ni u narednim godinama. Korice hljeba danas su mnogi željni. Pred vratima Narodne kuhinje u Sarajevu red je iz dana u dan sve duži. Na jedan topli obrok i veknu hljeba čekaju i stari i mladi
Sjeca li se jos neko sekretara opstine tuzla Jasmina Imamovica, dok je Selimu nosao ofingere?!  Nije se puno promijenio. Jest mu se jetra promijenila!
Kad bi covjek prognozirao rezultate na osnovu komentara ovih bijednika koji anonimno pljuju po ljudima, do sada bi SDP bio non stop na vlasti u BiH. SDP a sada i SBB, stranke koje vec dugo posjeduju najjace medije u BiH znaju samo pljuvati i kritikovati. Ima i 15 godina otkad je postalo popularno kritikovati SDA a SDA jos uvijek ne zeli putem korumpiranih medija ici u kampanje. U atmosferi kada su i Avaz i FTV udruzenim snagama radili iskljucivo protiv SDA, ova stranka je napravila fenomenalan rezultat. Sada su na vlasti a i dalje kritikuju SDA. Ili se nke mogu se rjesiti kompleksa nize vrijednosti ili im je postalo jasno da su kakvi takvi rezultati koje je SDA postizala u reformi drzave nedostizni za ovu SDB koaliciju. SDA ce ponovo pobijediti bez obzira na veliki broj placenih komentatora po forumima.
ovi doktori sama bagra, sta se ne drze medicine ma,m.icu im bal.a.vu
gdje ce doslju kandidovati za nacelnika, njegove sanse nisu ni minimalne
Nikada SDA, nemaju sta ponuditi osim suplje price i lopovluka... treba sada reviziju, pa kriminalce u zatvor jer samo na taj nacin moze biti bolje....ne mislim da su samo krali iz SDA ali definitivno se nekoliko porodica bas osililo i iz pozadine upravljaju stvarima...treba bosnu decentralizirati i dati prednost opštinama...
Kako su ovi Tuzlaci bolesni i zadojeni,nevjerovatno...Vi ste sramota za Bosnu i Hercegovinu!
Dokle je god Tuzlaka SDA nece imati vlast u ovome gradu!
Dragi doktore ne znam zasto ti je potreban angazman u politici kad puno vise mozes i trebas da dajes u operacionoj sali, na kraju taj posao si sam izabrao ! U vasoj struci ne postoji maksimum, uvijek se moze bolje i vise! ahhh ta sujeta !
Ovi pacijenti koji ne glasaju ni za koga ko nije u SDPu nek prvo sebi zahvale, pa tek onda i vlastima, što žive u kasabi, odnosno najvećem selu u sjeveroistočnoj Bosni. Jer Tuzla danas nije ništa drugo do grad-selo. Nema grada tamo gdje te prvo prečešljaju ko si, šta si, odakle si, pa tek onda ostalo. O noćnom životu u tom selu da ne pričam, presmiješno. Al et, imaju ljudi tri bare sačinjene od 30-40% mokraće, pa misle da su u Monte Carlu. LOL
Hahaha ova SDA presla u cirkusante :) Odlucila izgleda ako nemoze biti ozbiljna politicka partija da bude zabava za narod,pa čuj nije ni to loše,bolje nego krasti,lagati i terorizirati vlastiti narod. Podrska firmi SDA vlasnika gospona Izmetbegovica koja se bavi cirkuskim poslovima. SDA vise nema šansu čak ni u Gluhoj Bukovici a kamoli negdje drugo.
najbolji plasticni hirurg u BiH,govorim iz licnog iskustva.odlican pristup pacijentu i perfektan rad.i mislim da je trebalo da se toga drzi,a ne da ide u politiku i to jos u SDAAAAA.kakvo razocarenje!