Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja I
pa ye po majku svi su sa nekim nesto dobri samo mi ni sa kim, nesposobna sda stranka nas je sa svima posvadjala,valja sad pohvatati konce pa da krenes u tom nekom pravcu trazenja prijatelja po svijetu
Mi smo sebi najveća prijetnja
Ma sline obriši sine
Glupo se glasalo za izlazak iz Jugoslavije i sad nam je rizik iznutra i sa svih vanjskih strana. Sami smo sebi izabrali da bolujemo od tumora umjesto da smo do sada usli paketno u EU. I opet ce nakon unutrasnjeg budalisanja od 30 godina EU traziti od nas da budemo u paketu sa susjedima da bi nas primili.
Orban, Vucic, Dodik, nemaju izlaz na more, ne priznaju granicu, mute vodu kako bi dobili izlaz na more
Cuj ovog pikaćua buhahahaha
Madjarska je svakim danom sve dalje i dalje od EU, postaje perifernom državom kojoj se polako izmiče stolica.
Kakav Orban, radi šta mu Vatikan naredi, tako je od Mohača na ovamo. Stalno se moraju dokazivati da su veći katolici od pape. Jadan narod.
čekaj jel toon rekao da ako dodik napravi secesiju da treba sankcoinisati srbiju hahahha joj budala a u srbiji natov čovjek vučić
Dobro je sto ce ova godina biti rekordna po pitanju naoruzavanja Srbije.Moramo se pripremiti za odbranu.
Ali zato je Erdogan održao lekciju Orbanu. Allah nek nam poživi Erdogana i da u skorije vrijeme dočekamo turske askere na Balkanu i da buduće generacije žive u miru i rahatluku 500 godina.
bošnjo je prvi protiv turske jer je bošnjo američka podguzna muva.
Vjernici se ne kunu Bogom
Ovi analitičari su nešto kao proroci hahah sve predviđaju ali u veći slučajeva fulaju. Demagozi
Što? Da ne planiraš u Mađarsku kao Afganistanac da emigriraš.
Za nas smo najveca prijetnja mi sami sebi, cim godinama glasamo za ove gargamele i g..vna