Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj čovjek u javne institucije KS gura svoje jarane,badže postavlja za pomoćnike direktora,u jednoj javnoj instituciji je postavio pomoćnika direktora koi ne zna niti se razumije u nešto,stavio takvog čovjeka da jaše po borcima i šehidskoj djeci.
jel ono tebe izabrao SNSD + HDZ ....
SNSD+HDZ+Sam se predlozio
Progutao sam gorku pilulu rece i uze 6.000 :)))
Sto ga pozivas Kemo? Pa predlozi sebe i budi pravobranilac i podnesi krivicne prijave! Volite vi iz NiP sami sebe predlagat!
Dodikov musliman
Nekada je on prozivao druge da su din dušmani i presuđivao im vršeći atentate a sada je došao na njega red, Dodikovog izabranika, genetski predodređenog za muljaže, korupciju, nepotizam, kriminal, egzekucije. Bijedna kreatura.
Kako te nije stid tako pričati o ratniku kao što je bio kemo? Gdje si ti bio kad se branila država?
Pozivas nešto a znaš da je to suplja, bacas narodu ublehe. ONO STO JE BITNO. IMAM PRILIKU (i čast??) DA PREDLOZIM SAM SEBE.
Sa Dodikom to zavrsite u dvije rijeci.Vas je to covjek bre.
gdje ces sada ugurati zeta pedofila geneticaru i lazni ljiljane kad si svu fameliju smjestio na jasle da imas imalo obraza sakrio bi se u misiju rupu
Rece neko ciji je Sef obecao Dodiku i Vucicu Drinu,Granicu,Plinovod itd
BORAC U RATU IZDSJNIK U MIRU NA STA SPADE KEMALE
Jel ovo onaj Sto mu je Sin krvno Preodredzen za Fotelju
Rece neko kome su Hljeb u ruke dali Hdz i SNSd izabravsi ga u Dom Naroda ispred Bosnjaka , covjek koji nije dobio Glasa od Bosnjaka u Domu Naroda predstavlja Bosnjake
Prvo podnesi krivičnu protiv svog Šefa Dinokija koji je upravo obećao Dodiku i Vučiću znatan dio te imovine (elektrane, gasna konekcija...)
Neum su uknjižili na općinu još prošle godine,a znamo da je državni,ima tih slučajeva i u FBiH i to treba riješiti sudskim putem.
Kemo, samoprozvani dodikov musliman