Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On je visoki predstavnik samo kontra federacije
On je visoki predstavnik za završni udarac kršćanske Evrope Bošnjacima, što nisu mogli pobiti i raseliti sad će eliminisati svaki oblik državnosti
Bilo kakvo prebacivanje imovine drzave BiH je kraj drzave BiH!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kemale, kad je Šmit rušio Ustav na 24 sata tada se nisi čudio, niti se bio zabrinut. Nije mi jasno sta ocekujes od njega i zasto reagujes!?
"Smatram da posljedice svog političkog djelovanja trebaju snositi političari, a ne svi građani " Jesmo li stvarno toliko glupi il se samo pravimo pa branimo rušitelje Bosne.Ovdje je na snazi demokratija vladavina naroda i političari dakle samo vladaju u ime naroda dakle nema ovdje nekakvih diktatora kraljeva koji mimo naroda nešto rade....stvarno smo za viceva...
A ti pomislio da je on u sukobu sa Dodikom? 😂😂😂😂
dodik prijetnjama, ucjenama i politickim terorizmom tvrdi pazar skoro 20 godina. izmijenjale se garniture birokrata, politicara, a on jos tu. kako? zato sto se bosnjo uzda u te birokrate i igra kako mu se naredi. bosnjo se mora probuditi i reci da je bilo dosta, sta god schmidtovi govorili.
Ademović je buduća pouka svima nama, da možeš biti dobar i hrabar borac a ujedno i veoma nepoštena, nemoralna i nekarakterna osoba.
Ispade zabrinuti inzko 10x bolji od ovog.
Prodaješ državu s ostalim izdajnicim i sad nešto pametuješ kao fol neki patriota…….FUJ….generacije koje dolaze će te proklinjati
Neznam brate, ti kojekakvi 'bosnjacki politicari' sklanjaju sve drzavno u svoje privatne dzepove i ocekuju da ce stranci stati ispred njih i boriti se za njih. kriminalce. Eto dodik vas tuce po glavi iz dana u dan 30 godina i glave su vam politicke glave postale kockaste, trebali mamica da vas obuce, malo napita, a tata smit da vas brani i presvuce a vi kradite od naroda nemilice i povisujte cijene. Sto se tice mene 'muslimana' nosi i ovo bosnjacko u srpku dalje od domacih lopova.
Nepotizam na NIP način! 😂😂😂😂😂
Ne samo da Schmidt koristi Dodikov rjecnik i da ga sa respektom oslovljava, vec to isto radi i americki ambasador i Satteler. Sve je to njihova ujdurma da se drzavno vlasnistvo da dodiku, jer bosnjaci su najslabiji i nemaju nikakve ni politike a ni odgovora.
Imo je Schmidt masu "nespretnih" izjava i u glavnom se ostvare na kraju. On zna dobro sta radi, sprovodi katoličku misiju time sto ce dati sve Hrvatima, dati ono sto moze Srbima, a uzeti sta go moze od Bosnjaka (muslimani).
OPET CE NAS SVABO NASAMARIT...
Dodik je posljednje teške riječi je i izgovorio de se ne pomisli da švabo slučajno nije u dosluhu upravo sa njim. Šmitu zaista treba zahvaliti i tražiti novog VP ili nikakvog pa kom opanci kom obojci!
schmit je podvala
Dobro jutro kolumbo