Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Udovoljavaj ti sad qurzu... nadam se da ce vam narod nakon Oktobra udovoljiti politickim smetljistem
Nek doktori odlucuju gdje idu pare od ZZO , a ne politicari ..vidjet cete onda usluge , materijala, aparata modernih i plata doktorskih koje nece tjerat mlade ljekare , nego ce ostajat u BIH ..
Sklanjaj ovog pavijana svaki put povratim kad mu facu seljacku ugledam!
Idu izbori i pijaca je otvorena. Kad bi otpustili 50% nepotrebnih uhljeba u ministarstvima i agencijama bilo bi za sve dovoljno. Ali nece, lakse je obecat i dic kredit.
Ko bi onda glasao za njih? Matematika je cudo haveru moj 😉
Nek doktori odlucuju gdje idu pare od ZZO , a ne politicari ..vidjet cete onda usluge , materijala, aparata modernih i plata doktorskih koje nece tjerat mlade ljekare , nego ce ostajat u BIH ..
Usra.i se i ovaj SADc i ova SBBa
Odlučuju mrcine koje sa pecenja na pecenje, u sluzbenim autima i na naš račun. Za njih nikad ne fali para. Plate im evropske, ne stignu ih ni potrositi. To je dzeparac debelguzo imj djeci.
Svim nivoima vlasti, skolama, zdravstvu, opcinama, svim javnim ustanovama, plate trebaju biti iste, a po strucnoj spremi. I ministrima i sindikalim vođama. I Telekomu, i El. Distribuciji...
Pogani jedne!
Rece Adem i ode na kafu
Mamu vam hebem politicarsku, dogurali ste cara do duvara, da ovi beskicmenjaci iz javne uprave bogdo hoce uustati na strajk pa da vas skinemo iz tih fotelja, za lijeka vam.trebale pare koje szlte steknuli i sebi i svojoj djeci FUJ!!
Providna kupovina glasova.Bit ce i sa ljekarima kao i sa borcima
i kolika je plata lekara u ks.u srb sad sa novembarskim povecanjem,lekar opste prakse nema ispod 75000(uvode neke nove platne razrede)to je oko 650e.psihijatar ili pedijatar nema ispod 90000.oko 850e.
medicinske sestre 41000.oko 340e.zaista premalo,mora vlada tehnicarima da podize brzo plate,mnogo ih ode za nemacku.ostacemo ne samo bez doktora,nego i bez zidara,limara itd.90% skolovanih zanatlija od 92g do 2000g ne zna cekic da drzi.
Ostali smo mi bez svega... davno! Evo ja ti pisem iz Beograda, tu sam zbog doktora jer u Sarajevu NEMA doktora koji moze ovo uraditi da valja!!! 4000€ potroseno privatno i onda se potam za koga i sta i kakvo zdravstvo ja placam u Sarajevu!?
Ja im glava
rad' pišljivog cenera ovi dižu halabuku