Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E Zolju poslije osam godina prcanja u Blažuju, sad mi je lakše sa ovim tvojim novim projektima, kad imaš stoku koja kratko pamti
Haj ne seri Zolj matere ti Sta si ti radio prije nego si postao premijer? Direkcija za ceste Kantona Sa , putevi ko na selu tramvajske sine skacu do pola auta preko prelaza , uzmete pred izbore krpiti rupe. Pa nakon toga u JP Autoceste Fwderacije izvrsni direktor sta si tamo uradio ,nista. Najlakse druge kritikovati . Vlada Konakovica je najvise uradila od svih ranijih vlada od rata do danas .Mada su i oni mogli pubo vise uraditi ,ali nije Koankovic mogao sve sam.
Isti je Super Hik, otima od siromasnih i daje bogatim!
A ti ćeš uhljebu kao sad nešto puno raditi. Pa na čehri ti se vidi da si lopovski uhljebaš iz kriminalne stranke
Sada se govori malo, a ne radi ništa!
A poslije tvog dolaska govori se malo a radi nimalo
Glupson
Meni kao neutralnom posmatracu iz okoline Tuzle izgleda da ce vas Konakovic pomesti metlom sakupiti u plasticnu lopaticu i baciti u kantu za smece, sad u Oktobru.
Evo ga, pored Dine Konakovića, još jedan vječiti budžetski korisnik drži predavanje.
PRIJE TVOG DOLASKA RADILO SE MALO A PRICALO MNOGO A PO TVOM DOLASKU NIT SE RADI NITI SE PRICA
a sad nit se prica a nit se radi :)
Ma ne seri. Samo si ti zamijenio premijeraY ministir koji su godinama misnitri su i dalje na pozicijama. I to ces da serendas da je nesto unaprijedjeno sa tvojim dolaskom
Vidim da su se čak i Šćepini botovi našli u ne obranom grožđu, pa ne mogu ništa konkretno reći na ove činjenice koje je iznio premijer. Naravno, očekivano od idiota Šćepinih i Konakovićevih botova u nedostatku konkretnih primjedbi na rad premijera, ovi zaostali botovi služe se onim što jedino znaju uvrede i omalovažavanje onih koji su bolji. To je upravo dokaz bespomoćnosti i kompleksa niže vrijednosti ovih glupih i ne obrazovanih botova i njihovih šefova.
Ako pažljivo pročitate saopstenje, baš pažljivo, vidjet ćete da čovjek nije uradio ništa. Baš ništa. I jasno je stavio do znanja da je javna preduzeca prepustio na lesinarenje stranačkim kolegama.
Konakovic je TITO za tebe.