Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vlado Adamović..smijenjen sa pozicije suda BiH...Bože draga na šta je krug 99 spao ..
SDA spavaci ! Kakvi vi i intelektualci
Svaka čast na izboru moderatora. Čovjeku suđeno zbog sex.uznemiravanja, jedva se izvuko od optuzbe za pokusaj silovanja.
@Drinski ispravka: "izboru uvodničara".
g.Adamović je veliki poznavalac kako funkcionise pravosudje u BiH, covjek bez dlake na jeziku sto je smetalo mnogima, jer je govorio istinu i pogadjao gdje boli, pa mu namjestise aferu i skinuse sa pozicija. Svaka mu je zlatna i imao sam priliku slusati ga na mnogim skupovima gdje je ukazivao na probleme u pravosudju jos dok ga nisu smijenili. Istina ne odgovara VSTVu i zato im je smetao. A ovom covjeku samo se kapa moze skinuti i da je bogdo vise njih kao sto je gosp.Adamovic.
p.s. namjerno ga oslovljavam sa Godpodin jer to on jeste, sa velikim G slovom, za razliku od mnogih seljacica koji su se docepali funkcija po VSTV i pravosudnim institucijama BiH.
@dado_74 Jel mislis na aferu kada je pet ljudi svjedočilo protiv njega, za onu cvjećarku?
Da, postoji potreba za vracanjem stranih sudija i tuzilaca u bh, pravosudje ! Onaj ko ih je ukinuo , imao je plan i namjeru da vladajuce politike ovladaju VTSV-om u svoju korist, a ne u korist gradjana BiH.
@Bulevar...U demokratskim civilizovanim drustvima ,postoji kodex ponasanja koji podrazumijeva postovanje zakona i sankcionisanje nepostivanja istog.Zemlje u tranziciji ,opterecene nedemokratskom prosloscu, mnogobrojnim tajkunima i poneke i ratnom prosloscu ,trebaju pomoc eksperata iz uredjenih drustava.
VSTV TREBA ZATVORIT!!