Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
info za radna mjesta otvori - zadnji broj sarajevskih oglasa - neradnici kojima pare s neba padaju - otvoreno - po utvrdjenoj tarifi - placaju radna mjesta u drzavnim institucijama - koje opet rade na projektu rada jednog irgeta - na 100-200 polupismenih lezihljebovica - iliti na prosirenju glasackog tijela bez glave. a najveci neradnici i ujedno najveci placenici su ovi dileri magle - dijagnosticki experti za pracenje sta rade vlade - ali samo pred izbore- a poslije izbora - pare u dzep - i i-za njih ostaje mirna bosna - siti vuci a ovce u toru - sve do sljedecih izbora... no, vec dan poslije izbora od ovih dusebriznika koji se sire poput ambrozije - ni traga ni glasa. da imaju ciste namjere, vec 100ti dan poslije izbora - bezuvjetno bi trazili - bezuvjetne i neopozive ostavke. zanimljivo, tako mocni pred izbore - a nemocni poslije izbora. narodne mase jedino sto treba pozivati da izadju u sto vecem broju na izbore - i da su izbori jedini korak do promjena na bolje, a ne servirati im iste stranke na pladnju, cije programe moze svako napisati - a niko ih se kao nikada do sada nece pridrzavati - narod treba pitati - kako su do sada zivjeli od svih koje im i ovaj puta kao uvijek do sada prezentiraju acipsi i njihovi trabanti, od kojih se narod i drzava guse - a oni zduse. puca njima za narod i drzavu, njima je svima samo do njih i do njihovih licnih interesa.
pod vasim nadzorom za njih ni za vas nema zime. vi ste clanovi - nadzornog odbora - vodecih stranaka vs. lidera u bih - pa ko vise plati - vece su mu sanse za prolaz.
aha ! a cemu sluze onih ostalih oko 100tinjak stranaka i strancica? od njih ne mozete izvuci ni marku? godinama se drzite vasih zlatnih koka.
A zasto niste ukljucili i LDS?? Jest da oni ne daju lazna obecanja, tj. ne daju obecanja uopste, ali svejedno, UKLJUCITE IH!