Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ko acips neka organizacija pa to bitno :P
Pratim sax od samo pocetka njihovog rada i sada je evidentno da ovaj portal lagano ide ka dnu. Ovo naruceno blacenje Huskica je sramotno. Faruk neka te bude sramota i stid prvo sto si ovo smece objavio a potom sto brises komentare koji nisu po volji narucilaca.
hmm.. nemaju para.. nemaju projekata.. na njihovoj stranici stoji da je ta Lajla menadzerica za planiranje pa valjda je ona kao takva trebala obezbijediti neke projekte, a imaju i finansijskog menadzera, zapravo -icu. Ne znam, ali meni ovdje nesto dobro smrdi na urotu, ne bih optuzivala jednog kandidata ako je i drugi zasluzan za situaciju u kojoj se nalaze, a ocito da jeste
Brisanje komentara je zadnji pokazatelj kako je prljava, lažna i nemoralna kampanja koja se vodi protiv bivšeg predsjednika ACIPS-a. To je jasno i \"pticama na grani\". Sarajevo-x je samim tim dotakao dno, u kontekstu \"slobodnog novinarstva, profesionalizma i nepristranosti\". Zahvaljujem što ste nam još jednom pokazali svoje pravo lice. Želim vam svu sreću (a trebat će vam) na putu kojim ste krenuli!
hahahaa...urednik Boric po nalogu SDP obrisao 3 komentara....e jado jadni
A to k\'o do sada ACIPS ili Dosta nije bio SDP baza? Get real! Pa visegodisnji predsjednik a sada ambasador u UN je za sebe rekao da je uvijek bio SDP-ovac! Nema tu nikakvog novog preuzimanja...
Znaci, SDP paraziti ponovo u akciji... Nije njima do fotelja, nikako!
\"Sef misije BiH u Ujedinjenim narodima je anonimni glazbenik s My Spacea\" -tako su susjedni mediji prenijeli vijest o imenovanju jednog vrlog Acipsovca.
jes nas zaboli neka stvar za uštgoljenim balavcima kojima su isprali mozak da su \"nada evrope\" hhahahahahahahahaha
Tako je to, preko ACIPS-a su se karijere gradile a sada on vise nikom ne treba. Cudi me da moralne vertikale ovog drustva koje su iz svojih sela dosle do Vlade Sarajevskog kantona, Dijana Tabori i Emir Suljagic nista ne cine za organizaciju kojoj mogu zahvaliti sve.
Ove nevladine organizacije su rak-rana ovoga drustva MORALISU-A MORALA NEMAJU PAMETUJU-PAMETI NEMAJU O LOPOVLUKU PRICAJU - A SAMI DO GUSE U LOPOVLUKU
ja bih organizovao hiper konferenciju sa donacijama iz raznih programa EU o kojima se btw uči na drugoj godini na predmetu \"think tanks, brainstrormings, i eurointegracije\"
A svi problemi su počeli kada je Sanel u neformalnom razgovoru rekao da se ACIPSovim anketama SDP vodi kao bošnjačka stranka.
u pravu ste, nikom nije jasno otkud ova kolumna - tako da je vjerovatno narucena da oblati Sanela Huskica cija je kandidatura navodno problematicna, pa kako je ovo providno i jadno, na sta je spao ovaj sax i urednik boric rukfas. sta vam ovo treba da se brukate..
acips je iznjedrio mnoge naše velikane, jan zlatan, ivan barbalic...
Bem ti TAS koji je izgradio pola Sarajeva je propo i nokom nista a vi o nakom acipsu fina gradska raja..nedo Bog nikome