Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosanac!!!!!!
Gdje su ove nevladine organizacije bile kad se upitnik za popis pravio ,da stave primjedbu na tacku nacionalno/etnicko izjasnjavanje.Pa zar je nacija i etnija isto????Ja sam nacionalno Bosanac a etnicki sam Bosnjak ,to ide jedno sa drugim ali nije jedno te isto.PODVALA!!!!
Nadam se da ćete ljudima objasniti i ono o ETNIČKOM DRŽAVLJANSTVU?? Zar postoji etničko državljanstvo? Odakle nam to? Mi smo državljani BiH, i to ćemo zaokružiti..!! A to naredno pitanje o etničkom drž okačite mačku o rep!¨Samo hoće da nas navuku i podjele!
ko je otaj s koscom ruznomu stoji
Na ovom popisu će biti svega. Nakon što se on završi, mnogi neće biti zadovoljni rezultatima. Bit će tu svega. Tražit će se njegovo poništenje i sl. Jedini lijek za ovu zemlju (ako je tako možemo nazvati) i ovaj narod (ako ga tako možemo nazvati) je nuklearno bombardovanje.
E tugo golema, kakav smo mi narod kad nam ovo treba!!