Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odjebaus sa prognozama,ja duge gace ne skidam do juna nek zemlja gori!
Pa bolan nemožete pogoditi vrijeme za 24h, a pričate o nekoj zimi koja traje pola godine haman! looool
Jesu tačni malo morgen. Prosjek ove zime bio -20
E jeste pogodili
Tako sada pricaju a za mesec ili dva pisace drugacije.Ne treba uzimati ovu prognozu kao tacnu jer uvek ima odstupanja.
Ne znam za vas, ali ja nikada nisam vidio tačnu prognozu na AccuWeatheru. Barem ne za BiH. Mora da im podatke šalje neko iz BiH. Weather channel i Fored, prema mom iskustvu, daju najbolju prognozu do 3 dana. od 3 do 10 dana je nekih 50-60 posto, tj. morebit bidne, a morebit i nebidne (kiša, suncie, snijeg).
ugodna zima, loše ljeto
2012-te su najavali ugodan februar!
Accu ne zna kakvo će biti vrijeme u ponedjeljak, a kamo li da znaju kako će biti u decembru.
www.yr.no za sad ima najpouzdanije prognoze. Naravno, ja pratim samo kratkorocne.
hahaha.... sjećam se kako nam je accuweather prognozirao "najvruće ljeto ikada na Balkanu", pa smo imali vlažno i hladno tj. nikakvo ljeto!
Ne bude li imamo pravo ovoga s KLIX-a, ai ovoga ko je objavio za mud. objesi..
hahaha pa ovi kad kažu da je sunce plus 35 ocekuj kišu rekli ovo ljeto nikada toplije a nije se ni osjetilo toliko prošle godine rekli najgora zima u zadnjih 30 godina a snijeg 2 puta ukupno padao
Živi bili pa vidjeli
ne vjerovati ovim "prognostičarima", ovo je servis američke cia-e, te kaubojaca koji se poigravaju klimom na zemlji u vojno-imperijalističke svrhe...
A ja kupi 6 tona uglja jer nema pare kupiti pec na pelet a tek pelet
ja jedino vjerujem yahoo wheather